Yorum yapar mısınız rica etsemBugün ki net ve kız evet :) rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Rica etsem bana da bakar mısınızEvet nubla ilgili
Bana da yorum yapar mısınız rica etsem
Bana da yardımcı olur musunuzBakacağımız fotoğrafı göremedim canım
Bana da yardımcı olur musunuz
Banada yorum yapabilir misiniz
Merve diye birinindi sanırım sizede yorum yapmış olabilirim tekrar atın isterseniz bakalımHangi ultrsayona yorum yaptınız ins bnmdir korkuyorum cinsiyetini öğrenmeye iki kızım var eşim için erkek olmasını isttiyorum
Lütfen eğer anliyorsanız bi bakın 3. Gebeliğim 2 kızım var çok merak ediyorum bebek solda ama. Plesantada soldamı bilmiyorumMerve diye birinindi sanırım sizede yorum yapmış olabilirim tekrar atın isterseniz bakalım
Teşekkürler baktığınız için. Cinsiyeti kızmış öğrendikBu fotoğrafta nub görüntüsü net değil ya da ben anlayamadım kusura bakmayın :)
Çok teşekkür ederim canımMerve diye birinindi sanırım sizede yorum yapmış olabilirim tekrar atın isterseniz bakalım
Kofiii, yeniden mi hamilesinTeşekkürler baktığınız için. Cinsiyeti kızmış öğrendik
Yok karasım benim değil yeğenimin. çok merak ediyorlardı, dedim buraya da bi danışayımKofiii, yeniden mi hamilesinhayırlı olsun canım, sağlıkla doğsun kızın
Banada tahmin eder misiniz bir kızım var onu bilmistiniz karındanErkek görünüyor