Bildirimin gelmedi bana. Tesadüf görüyorum mesajını. Onu yeğenimin bebeği için sormuştum ama şuan hamileyim 6 haftalıkAyyy aylar sonra bı vakit bulup bakayım dedim ben şokhayırlı olsun canım ya mucizeye şahitlik etmiştik sayende buda ikincisi maşallah maşallah sağlıkla gelsin güzel kizin
Ay tesadüfe bak önceden demiş oldum o zaman hayırlı olsun ikimizde saglikla kucağınıza alın inşallah.mucizelerin kadınısınBildirimin gelmedi bana. Tesadüf görüyorum mesajını. Onu yeğenimin bebeği için sormuştum ama şuan hamileyim 6 haftalıknasıl gidiyor iki bebekle hayat? Işler rayına oturdu mu
Benim de ray may kalmayacak galiba. Tek kesede 2 bebek gördük bu haftaAy tesadüfe bak önceden demiş oldum o zaman hayırlı olsun ikimizde saglikla kucağınıza alın inşallah.mucizelerin kadınısınraydan dahada çıktı diyelim oturmaktan ziyade
Aman Allahım ciddimisinBenim de ray may kalmayacak galiba. Tek kesede 2 bebek gördük bu haftadr haftaya netleştirelim dedi. Hayırlısı
Sen bendeki şoku görAman Allahım ciddimisinhakkında hayırlısı olsun şok üstüne şok ben şimdiden hazırla kendini o zaman raydan cikmaya
Hakkinda hayırlısı olsun canım inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin ama ikiz hiç kolay değil zaten biliyorsundur.dr kontrolünden sonra benide etiketle meraktayimSen bendeki şoku görhaftaya da 3 tanelermiş derse şaşırmam sanırım Allah bir kolaylık verir inşaallah ne denir ki başka
Tekmiş canım çok şükürHakkinda hayırlısı olsun canım inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin ama ikiz hiç kolay değil zaten biliyorsundur.dr kontrolünden sonra benide etiketle meraktayim
Valla ben bebeği bile göremiyorum şu an. Ben bilmiyorum yorumlamayı.Eki Görüntüle 3216105 banada bakarmısınız
Valla ben bebeği bile göremiyorum şu an. Ben bilmiyorum yorumlamayı.
Yok doğru ama benim mesajımdan alıntı yapmışsınız. Ben de bana soruyorsunuz zannettim.Beni etiketlediğin yere attığımı sanıyordum yanlış mı attmışım
6-9 haftalık ultrason fotosu gönderirseniz bakabilirim böyle anlamıyorum maalesefMerhaba banada tahminde bulunabilirmisiniz
Banada bakarmısınız 7+6 karından6-9 haftalık ultrason fotosu gönderirseniz bakabilirim böyle anlamıyorum maalesef