- 10 Ekim 2022
- 87
- 31
- 25
Hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallahTeşekkür ederim . Doktor da ilk önce erkek dedi sonra yanılmışım kız dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallahTeşekkür ederim . Doktor da ilk önce erkek dedi sonra yanılmışım kız dedi
Bana da cevap verir misiniz lutfen. Doktorum emin olmak icin alttan muayene etti kiz kesinlikle dedi ama bu nub teorisi kafami karistirdi bana yardim eder misiniz. Hepimiz saglikla kucagimiza alaim insallah.
Merhaba arkadasim sizden bahsetti. Benimde bebegimin cinsiyetini yorumlayabilirmisiniz? Evet derseniz resmini atacagimErkek görünüyor
Neden kimse bakmiyor kizlarEki Görüntüle 3161317
Selam kizlar bi tahmin yaparsaniz sevinir 9 haftalik karindan
Lutfen banada yorumda bulununMerhaba,Banada tahminde bulunurmusunuz?
En son biz kalmisiz kimse yorumlamamişNeden kimse bakmiyor kizlar
Ikra meyra bekleyelim(En son biz kalmisiz kimse yorumlamamiş
Ben umidimi kestimIkra meyra bekleyelim(
Erkeğe benzettim
Eki Görüntüle 3161317
Selam kizlar bi tahmin yaparsaniz sevinir 9 haftalik karindan
Orkidem merhaba benim bebeğimede bakabilirmisiniz rica etsemkizlar sondan sayarak ilk 5 bebek kiz
bi hata olustu yukleme esnasinda duzeltme yapamadim
digerleri erkekk
Ayyy aylar sonra bı vakit bulup bakayım dedim ben şok hayırlı olsun canım ya mucizeye şahitlik etmiştik sayende buda ikincisi maşallah maşallah sağlıkla gelsin güzel kizinTeşekkürler baktığınız için. Cinsiyeti kızmış öğrendik
Evet plesantada solda bana erkek gibi geldi hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah bebeğiniziLütfen eğer anliyorsanız bi bakın 3. Gebeliğim 2 kızım var çok merak ediyorum bebek solda ama. Plesantada soldamı bilmiyorum
Bana da bakar mısınızKz görünüyor @lorrenca
Kız görünüyor