Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla eğer gördügüm sey nubsa erkek 1-2 haftaya daha net gözükür canımburaya atmisdim sanki kiz gibi dediler sonra doktor erkek dedi bakalim son karar ne
aynen onda hep erkek dedilerKesede de mi erkek demiştik sana ay hadi bakalım insallah tabi ki önce sağlıklıdır sonra gönlünden gecen olur
heyecanla bekliyom hayirlisi ama kiz cikarsa cok gulecem 2 farkli doktor baktiValla eğer gördügüm sey nubsa erkek 1-2 haftaya daha net gözükür canım
Kız görünüyor
Kız gibi sankiSabah da atmıştım ama görünmedi sanırım
12+6 yorumlarmısınız lütfennŞimdiden teşekkürler
Yan pozisyon daIkra meyra bana da bakarmısın 12+5
Kiz gibi sanki
Kiz gibi sanki en iyi 11 12 13 haftalar olmalı10 haftaligiz cinsiyet tahmini yapar mısınız lütfen Bn ikra hanimm
Eki Görüntüle 2994705
Banada irkek dediydin kiz yaptin simdi gorunurdede bisey yok moralim 0Kuzum ben kesedeki konuma göre söylemistim nub lu at onuda söyleyelim sonucta tahmin yapıyoruz ilk haftalardakinin tutma olasılıgı cok düsğk zaten
nasil gorunurde bisey yok bana cok erken ama tahmin dedi doktorBanada irkek dediydin kiz yaptin simdi gorunurdede bisey yok moralim 0
Bende sordum hic bakmadi cinsiyet icin erken dedi burun kemigi vs onlari gosterdinasil gorunurde bisey yok bana cok erken ama tahmin dedi doktor
erken gercekten ben sormamisdim bekleyelim bakalim allah gonlundekini duymayi nasip etsinBende sordum hic bakmadi cinsiyet icin erken dedi burun kemigi vs onlari gosterdi
Aynen acele etmeye gerek yok oglumu 20. Haftasinda kizimi 16. Haftasinda ogrendim gec olsun guc olmasin kalbi atiyo saglikli mi testleride guzel ciksin daha ne isterizerken gercekten ben sormamisdim bekleyelim bakalim allah gonlundekini duymayi nasip etsin
Niye moralin sıfır oldu kı hem kızın hem oglun varmıs zatiiBanada irkek dediydin kiz yaptin simdi gorunurdede bisey yok moralim 0
Kiza hic hazirlamadim kendimi ben kaciyorum sen yaklastiriyon kaynana ismi koyamam bu yastan sonraNiye moralin sıfır oldu kı
Kaynana ismi koymak zorunda değilsin kii ona mı zorluyolar?Kiza hic hazirlamadim kendimi ben kaciyorum sen yaklastiriyon kaynana ismi koyamam bu yastan sonra
Koymam zaten kiza koymadigim gibi yinede duyuruyolar tabi eski kafa oluncaKaynana ismi koymak zorunda değilsin kii ona mı zorluyolar?