- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek gıbıı :)Eki Görüntüle 2995612 bende tahmin alabilir miyimmm?
Bence kız :))11+3 ultrasona gore tahmin eder misin ?
İki gün oldu vallagirmemisdir ikra yoksa cevap verir gorunce doner
canim bunlar tahmin sonucta takilma bosver doktor bile yaniliyorİki gün oldu valla
Kuzum kimseye cevap vermemiş girememiştir bir işi vardır belkide… hem zaten sen daha 10 haftalıksın 11+ dan itibaren daha net belli oluyor nubİki gün oldu valla
sen bana erkek demisdinKuzum kimseye cevap vermemiş girememiştir bir işi vardır belkide… hem zaten sen daha 10 haftalıksın 11+ dan itibaren daha net belli oluyor nub
Kuzum ben kesedeki konuma göre söylemistim nub lu at onuda söyleyelim sonucta tahmin yapıyoruz ilk haftalardakinin tutma olasılıgı cok düsğk zatensen bana erkek demisdin
bi bak kuzumKuzum ben kesedeki konuma göre söylemistim nub lu at onuda söyleyelim sonucta tahmin yapıyoruz ilk haftalardakinin tutma olasılıgı cok düsğk zaten
Eğer gördüğüm şey nubuysa erkek gibiii ya doktor ne dedi sana?bi bak kuzum
evet kuzum kesin degil ama erkek dedi banada nasip bakalim saolEğer gördüğüm şey nubuysa erkek gibiii ya doktor ne dedi sana?
Kesede de mi erkek demiştik sana ay hadi bakalım insallah tabi ki önce sağlıklıdır sonra gönlünden gecen olurevet kuzum kesin degil ama erkek dedi banada nasip bakalim saol