Bana kız gibi geldi. Ama belli olmaz tabi. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah
Kiz gibi sanki
Doktor erkek dedi kizlar. Gönlümden geçen kızdı ama rabbim sağlık sıhhat versin.Canım nubu goruluyormu bilmiyorum ama.sizce ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana kız gibi geldi. Ama belli olmaz tabi. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah
Kiz gibi sanki
Doktor erkek dedi kizlar. Gönlümden geçen kızdı ama rabbim sağlık sıhhat versin.Canım nubu goruluyormu bilmiyorum ama.sizce ne.
Rabbim sağlık versin inşallah hayırlı olsun oğluşunuz ❤Doktor erkek dedi kizlar. Gönlümden geçen kızdı ama rabbim sağlık sıhhat versin.
Amin canım sağol sağlıkla kucaklayalim İnşallah.Rabbim sağlık versin inşallah hayırlı olsun oğluşunuz ❤
Erkek görünüyor16 haftalık her gittiğimde başka söylüyorlar sizce cinsiyeti ne banada bakarmısınız?
Erkek gibi sanki
Erkek gibi sanki
Ogrendinizmi 14 hafta görünüyor takviminizIkra meyra bunada bakarmisin rica etsem bu fotoyu
yaaaa tam belli olsun dedim de yazacaktim hatta baska sayfada da konusduk doktor 2 kere erkek dedi bildiginiz❤Ogrendinizmi 14 hafta görünüyor takviminiz
10 hafta ise şimdilik derim tekrar 11 12 13 haftalar olmalı derimyaaaa tam belli olsun dedim de yazacaktim hatta baska sayfada da konusduk doktor 2 kere erkek dedi bildiginiz❤
bide 10 haftalik bakmisdiniz ona kiz dediniz de erkendi galiba kafam karisdi ondan cok saolun
Bende çarşamba atacağım size10 hafta ise şimdilik derim tekrar 11 12 13 haftalar olmalı derim
Ikra meyraMerhaba. Rica etsem banada bir tahmin yapa bilirmisiniz? 11+3dük bu fotodaEki Görüntüle 3001346 Eki Görüntüle 3001345
Kız görünüyorIkra meyra canım banada bakarmisin ilk oğlumu bilmistin
Seni varya pamuklara sarar sarmalarim kadinnnnm ağzın bal yesin Allah kalbimden geçeni biliyor ama oglanda olursa ogluma arkadaş olurKız görünüyor