- 5 Aralık 2017
- 205
- 126
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek sankiKızlar 11+3 deyiz bize de tahminde bulunur musunuz
Kız gibi sankiKizlar benim minigimede bakarmisiniz 12+4deyiz Ikra meyra
Emin olamadım başka USG varsa paylaşın 11 12 13 haftalar olmalıMerhaba rica etsem banada yorum yaparmısınız Ikra meyra
Teşekkür ederim yarin kontrolüm var cinsiyeti öğrenirsem muhakkak haber edicem :) birsey sorabilir miyim nasil tahmin yaptiniz neye göre bilmiyorum bende cok merakıyım öğrenmek istiyorum.Erkek sanki
Insallah cnm bende kiz istiyorumda doktordanda tahmin istedim erkek olabilir legen kemigi du degil ve kalin dedi bakalim hangisi tutcak:)Kız gibi sanki
Net değil USG başka USG varsa paylaşın emin olamadım kız olabilir sanki SankiKizlar bizde 12+4 Bi baksaniz cok mutlu olurumm
malesef baska yok bi once ki var ama o henuz kesedeyken Olsun tesekkur ederim yinedeNet değil USG başka USG varsa paylaşın emin olamadım kız olabilir sanki Sanki
Bilginiz icin teşekkür ederim dogru tahmin ettiniz bir oğlum olucak insallah sagliklaErkek sanki
Erkek gibi sanki Emin olmadım diğerinide paylaşınKızlar merhaba. Bizde 12+2 deyiz. Sürekli hareket ettiği için en net görüntüsü bu oldu. Yorum yapabilir misiniz. Teşekkür ederim
Bir gün önceki de bu şekilde. Uyuyordu sanırımErkek gibi sanki Emin olmadım diğerinide paylaşın
Kiz gibi geldiBir gün önceki de bu şekilde. Uyuyordu sanırım