- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek görünüyor 9 haftaya göre diğeri nubu görünmüyor başka USG varsa paylaşınEki Görüntüle 2919235 @Ikra meyra banada tahminde bulunurmusun canım ilk fotoğraf 9 haftalık ikincisi 13+5 Ikra meyra
Çok sağol canım sadece bunu verdi doktor.İyi günler diliyorumErkek görünüyor 9 haftaya göre diğeri nubu görünmüyor başka USG varsa paylaşın
Erkek görünüyor SankiIkra meyra bana da yorum yaparmisiniz
Net değil kız gibi sanki emin olamadımMerhabaaaa 2 usg ekliyorum, yorum bekliyoruuuummmm 7+5 ve 11+6 Ikra meyra Eki Görüntüle 2919373 Eki Görüntüle 2919372
Canim benim posta da yorum yaparmisinNet değil kız gibi sanki emin olamadım
Eki Görüntüle 2919362
Selam kizlar yil oldu girmeyeli nasilsiniz 7 haftalik tahminlerinizi alirim karindan usg sol kesede bekliyorum
Erkek görünüyor tabi ki en iyi 11 12 13 haftalar olmalıEki Görüntüle 2919362
Selam kizlar yil oldu girmeyeli nasilsiniz 7 haftalik tahminlerinizi alirim karindan usg sol kesede bekliyorum
Erkek görünüyor tabi ki en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Erkek sanki emin olamadımMerhabalar rica etsem bana da yorum yaparmisinizEki Görüntüle 2920182
Erkek sanki
ErkekBir de bacak arası fotosu var
Yaaa hiç dik değildi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin oğlusunKızlar 11 haftalık yorum yapabilecek var mı ?