- 7 Temmuz 2021
- 1.555
- 2.610
A Asosmerve27 buradan yazabilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıkra meyraMerhaba ben bu siteyi yeni keşfettim hamileyim çok şükür benim bebiş 12 haftalık cinsiyetini merak ediyorum doktor birsey demedi. Bana kız gibi geldi ama bilemedim Size foto gönderiyirum tahmin eder misiniz
Kız görünüyorMerhaba ben bu siteyi yeni keşfettim hamileyim çok şükür benim bebiş 12 haftalık cinsiyetini merak ediyorum doktor birsey demedi. Bana kız gibi geldi ama bilemedim Size foto gönderiyirum tahmin eder misiniz
Emin olmadım sanki erkek gibiIkra meyra Merhaba, bu ultrason goruntuleri son adet tarihine gore 11+5, ultrason olcumune gore 12+3. Acaba cinsiyet icin bi yorum da bulunabilir misiniz ? Simdiden tesekkur ederim.
Doktor %70 kiz gibi ama daha erken onumuzdeki ay net belli olur dedi. Fakat prof dr oldugu icin yanilacagini sanmiyorum. Senin dr baya namini duydum sitede. Sen de emin olamamissin o zaman kız mi geliyor acabaEmin olmadım sanki erkek gibi
Kiz gibi görünüyorMerhaba Ikra meyra benım tahminime kız demiştiniz tuttu, buda eltimin 13 haftalık sizce bebeğimiz nedir ???
Bakalım bazen de yanıldı diyenler oldu tabi her Dr dalında başarılıdır .benim ne hattime sağlıkla gelsin prensesDoktor %70 kiz gibi ama daha erken onumuzdeki ay net belli olur dedi. Fakat prof dr oldugu icin yanilacagini sanmiyorum. Senin dr baya namini duydum sitede. Sen de emin olamamissin o zaman kız mi geliyor acaba
Tatlim bakarsan sevinirimSelam kizlar yorum yaparsaniz sevinirim.
Bu usgde ise 11-12
Eki Görüntüle 2935644
9 haftalik burda
Eki Görüntüle 2935643
Kiz gibi sanki emin olamadımTatlim bakarsan sevinirim
Ay öyle mi dk. Erkek gibi demişKiz gibi sanki emin olamadım
Ikra meyra rica etsem bakabilir misin lütfen :)Merhabalar. Rica etsem bana da tahmin yapabilir misiniz :)Eki Görüntüle 2935555
Emin olmadım başka USG varsa paylaşın sanki erkek gibi ama emin değilimIkra meyra rica etsem benim bebeğimi de tahmin eder misiniz 11+5
Eki Görüntüle 2936052
Eki Görüntüle 2936051
Haftaya tekrar gidcm doktora yeni ultrason görüntüsünü atarım teşekkür ederimEmin olmadım başka USG varsa paylaşın sanki erkek gibi ama emin değilim
Kiz çıktı tatlım tahminin doğru çıktıKiz gibi sanki emin olamadım