- 6 Ekim 2013
- 644
- 878
Dr %80 kız dedi bacak arası boştu baya belirgiNdİ ultrasonda ama ben yinede korkuyorum bu haftadan sonra degişir miSanki erkek gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr %80 kız dedi bacak arası boştu baya belirgiNdİ ultrasonda ama ben yinede korkuyorum bu haftadan sonra degişir miSanki erkek gibi
Dr %80 kız dedi bacak arası boştu baya belirgiNdİ ultrasonda ama ben yinede korkuyorum bu haftadan sonra degişir mi
Anladım öylede olabilir bi oğlum var oyüzden kız istiyorum hayırlısı ya ilk hamileğimde 14 te pipi görünmüstü bakalımBana 15 haftaya kadar yüzde 90 kız 16 haftada erkek olduğu söyledi 3 doktora gittim şimdi Allah'ın izniyle erkek bence tam 16 17 haftalarda daha kesin oluyor hakkınızda hayırlısı olsun
10+3 nub için küçük şimdilik kız yönünde ama en iyi 11 12 13 haftalar paylasin maşallah minnoslaraIkra meyra Merhaba cnm nasılsın :) benim iki bebeğiminde cinsiyet tahminini doğru yorumlamıştın oğlum 7 aylık oldu bile :) bu bebişide yorumlar mısın lütfen :)
Kız gibiMerhaba kizlar 12+1 iz doktor %90 bir oran verdi ama siz ne dersiniz teoriye göre?
Kiz görünüyorMerhaba kizlar 12+1 iz doktor %90 bir oran verdi ama siz ne dersiniz teoriye göre?
Bu haftalarda nub olmaz cnm Dr söylemedimiCanım bu dha net sanırm bakarmisn
Kiz görünüyor
Tesekkurler doktor da %90 kız dedi bizim de gönlümuzden geçen kız ama tabi sağlıklı olsun öncelikleKız gibi