- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Emin değilim erkek sanki başka USG paylaşınNeyse bilgisayardan hallettim :) Soldaki çıkıntı ayağı ona aldanmayalım :) Yorumlarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 2913068
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin değilim erkek sanki başka USG paylaşınNeyse bilgisayardan hallettim :) Soldaki çıkıntı ayağı ona aldanmayalım :) Yorumlarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 2913068
11 12 13 haftalar olmalıIkra meyra tahmin de bulunur musun? 16 haftalık
Kız gibi sanki 11 12 13 haftalar olmalı14 haftaligiz tahmin alabilirmiyim
Kız gibi12+5 günlük ultrasyon görüntüsü ile cinsiyet tahmini yapabilir misinizEki Görüntüle 2913201
Erkek görünüyorMerhaba Ikra meyra bu da benim 11 haftalık yorumunuz nedir acaba
Haftaya nifty testi yaptıracağım sonraki hafta muhtemelen sonuç çıkar paylaşırım sizle de benim de gönlümden erkek geçiyor ama kız da olursa başımızın üstüne Hepsi evlatErkek görünüyor
Paylaşıyorum en detaylısından :)Emin değilim erkek sanki başka USG paylaşın
Burada kız görünüyorPaylaşıyorum en detaylısından :)
Burada kız görünüyor
Kız gibi geldi bana Nub çıkıntısı paralel :)Tahminde bulunabilir misiniz?Eki Görüntüle 2914216
Önce sağlık sonra hayırlı evlat hep diyorum ama yine de gönlümde hep kız var inşallahKız gibi geldi bana Nub çıkıntısı paralel :)
Başka USG varsa paylaşın nubu net değilTahminde bulunabilir misiniz?Eki Görüntüle 2914216
Gönlünüze göre olur umarım. Ben de yeni öğrendim bu nub teorisini. Bize de kız dedi doktorum :)Önce sağlık sonra hayırlı evlat hep diyorum ama yine de gönlümde hep kız var inşallah
İnşallah çok teşekkür ederimGönlünüze göre olur umarım. Ben de yeni öğrendim bu nub teorisini. Bize de kız dedi doktorum :)
Maalesef yok 11+6 daBaşka USG varsa paylaşın nubu net değil
Başka USG varsa paylaşın nubu net değil
Sanki erkek gibiTahmini olan var mıı 13+5 haftalk