Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da erkek gibi geldi Sağlıkla gelsin kuzu
Buda benm ki 12+2 bi bakar mısnz rica etsemBen 11 12 13 haftalar bakiyorum varsa paylaşın
Sağol canımmBana da erkek gibi geldi Sağlıkla gelsin kuzu
neyse bekleyelim bizde ozaman yapacak bisey yok benim ilk çocuğumda doktor.erkek demesine rağmen burda kiz demişlerdi 2015 te kızım var buda kardeşimin bakalım öğrenebilecek miyizIkra meyra girmedi bugun bizim şansımıza sabahtan beri bakar diye beklıyorum sanırım gelmeyecek
Benimde kızımı bilmişti usg parlak olmasına ragmen. Şimdi yine kızım olmasını çokk isterim ama rabbimden hayırlısı tabi kineyse bekleyelim bizde ozaman yapacak bisey yok benim ilk çocuğumda doktor.erkek demesine rağmen burda kiz demişlerdi 2015 te kızım var buda kardeşimin bakalım öğrenebilecek miyiz
Kız görünüyor
Emin olamadım erkek gibi sanki başka USG varsa paylaşınBuda benm ki 12+2 bi bakar mısnz rica etsem
En iyi 11 12 13 haftalar nub içinMerhaba canım doktor kordon mu erkek mi karar veremedi 2 hafta sonra bi daha gel dedi başta erkek diyecektim sonra kordon olduğunu anladım dedi kesin bişey diyemiyorum dedi sen bi bakabilir misin Ikra meyra Ikra meyra
Kız görünüyorIkra meyra canım ilk çocuğumun cinsiyetini bilmiştin buna da bakabilir misin? Şimdiden çook teşekkür ederim
Erkek gibibenim icin de tahmin yapabilir misniz 12 haftalik karin usg
Erkek sankiMerhaba bunada bakabilirmsnz
Erkek görünüyorBi fikri olan varmı kızlar ben anlamadım nubtan