- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
10 haftaya göre kız ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı tekrar USG paylasin6haftalik 10 ve 11haftalik görüntüsü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 haftaya göre kız ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı tekrar USG paylasin6haftalik 10 ve 11haftalik görüntüsü
Ne için erkek dediniz bebeğin yönü için mi?Şimdilik erkek yönünde ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı tekrar USG paylasin
Teşekkürler canım 11 haftalık olanı hep erkek yorum yapıldı. Nasıl anlaşılıyor acaba ben hiç anlamıyorum10 haftaya göre kız ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı tekrar USG paylasin
Bunun nubu görünmüyor o görünen kordonu11hafta
Teşekkürler yorumunuz içinBunun nubu görünmüyor o görünen kordonu
Doktor simdilik kiz diyelim dedi ama bakalm sabaha randevumuz var gozukurse yazicam insallah saglikla gelsin de hic farketmez sagolasin cevabin icin bide son ultrasonu atayim ona da bakiverErkek gibi
Ikra meyraDoktor simdilik kiz diyelim dedi ama bakalm sabaha randevumuz var gozukurse yazicam insallah saglikla gelsin de hic farketmez sagolasin cevabin icin bide son ultrasonu atayim ona da bakiver
Evet burada bacak arası boş görünüyor sağlıkla gelsin prenses diğer usg de çıkıntısı vardı renklide nub ölçümü olmuyor bakalım nolcak
Erkek görünüyorEki Görüntüle 2893317 12+4 haftalık cinsiyet tahmini alabilir miyim ?
12+6 haftalık hamileyim cinsiyet tahmininiz nedir ?Erkek görünüyor
Erkek gibi ama başka usg olursa paylaşınsevgili Ikra meyra bizimkine de bakar mısın? ne göreceksin çok merak ediyorum, teşekkürler :) 11 hafta ultrasonu.
Sırtı dönmüş12+6 haftalık hamileyim cinsiyet tahmininiz nedir ?
aynı günden bunlar da var ama daha net olanları seçmeye çalışmıştım :)Erkek gibi ama başka usg olursa paylaşın
12-13 hafta olursa paylasin net değilaynı günden bunlar da var ama daha net olanları seçmeye çalışmıştım :)
çok teşekkür ederim.