- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Kız görünüyor11+3 e göre tahmininiz nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız görünüyor11+3 e göre tahmininiz nedir?
Net kız mı yoksa büyük ihtimal mi? Teşekkür ederimKız görünüyor
Kız gibi geldi bana ele alıp iyice bakmıyor bakıyorum tahminimi söylüyorum üsten almış Dr belkide yanıldım başka USG varsa paylaşınNet kız mı yoksa büyük ihtimal mi? Teşekkür ederim
Kız gibi geldi bana ele alıp iyice bakmıyor bakıyorum tahminimi söylüyorum üsten almış Dr belkide yanıldım başka USG varsa paylaşın
AA evet rengi net olunca çıkıntısı varEki Görüntüle 2895899 Eki Görüntüle 2895900 Az önce instagram üzerinden ücretli bakan birine attım bu şekilde geri dönüş yaptı sizce haklı mı?
Değişme ihtimali var mı peki? Yoksa kesin mi? 11+3 çıktı ama 12+0AA evet rengi net olunca çıkıntısı var
Allah bilir canım erkek görünüyorDeğişme ihtimali var mı peki? Yoksa kesin mi? 11+3 çıktı ama 12+0
Yapısı erkek gibiBizimkinede bakar mısınız bir doktor kız dedi biri erkek burdada bir ara paylaşmıştım ama şimdide önünde kordon var yine öğrenemedim rica etsem anlayanlar bakabilir mi üç kızım var inşallah saglikli bir erkek istiyorum hayirlisiyla
Benimkinide yorumlar mısınYapısı erkek gibi
Teşekkür ederim inşallah nub teorisine göre de erkek demiştiniz bakalım iki hafta sonra ogrencemYapısı erkek gibi
Çok erken en iyi 11 12 13 haftalar olmalı şimdilik kız yönünde ama yanıltabilir
Emin olamadımBenimkinide yorumlar mısın Eki Görüntüle 2896165
Kız görünüyorIkra meyra bunada bakarmısın
bu yorum bana mı acaba :)Emin olamadım şimdilik erkek yönünde ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı