Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebiş planın varsa belki de olacak insaAllahİlahi kız ya ben de diyorum hamiş değilim neden ben
Yok yok Allah korusun şu dönemde Allah bekleyen herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahBebiş planın varsa belki de olacak insaAllah
Ya yeni uyanmıştım nedense isminden baska isim göremedim
.Tahmin eder misiniz? İlk resim 6. Hafta vajinal ultrason 2. Resim 12+3
Amin canım Allah razı olsunYok yok Allah korusun şu dönemde Allah bekleyen herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Buda benim yorumlayabilirmisinKız sanki
Kız görünüyorMerhabalar bunu da bakarmısınız
En iyi 11 12 13 haftalar olmalı şimdilik erkek yönünde ama yanıltabilir dediğim haftalar olmalıIkra meyra merhaba 9+5 bugün çekildik bi tahminin var mı cnm ?
Erkek gibiBuda benim yorumlayabilirmisin
Belkide erkektir ben USG göre tahmin ediliyorum Dr gibi detaylı bakmıyorum kaç haftalık ta tahmin etti DrDoktor üçtür erkeğe benziyor ama net değil diyor demekki kız
Buda yeni USG mi üstte tahmin ettim sonra Dr size erkeğe benziyor dediğini okudum
Haftası büyük olan erkekGünaydın
Benim ikiz bebeklerime de bir tahminde bulunurmusunuz
Eki Görüntüle 2889233
Eki Görüntüle 2889229 Eki Görüntüle 2889231
Hayırlısı olsun insallah tesekkürlerKız görünüyor
Haftası büyük olan erkek
haftasi küçük olan kız
TşklerEn iyi 11 12 13 haftalar olmalı şimdilik erkek yönünde ama yanıltabilir dediğim haftalar olmalı
Yok o benim değil eltimin oda sormamamı istedi benimki daha net değil bakalım ne çıkacakBuda yeni USG mi üstte tahmin ettim sonra Dr size erkeğe benziyor dediğini okudum