- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek görünüyorIkra meyra Bana yorun yapar mısın 12+2
Erkek görünüyorEki Görüntüle 2875520 @Ikra meyra tahminde bulunabilir misiniz rica etsem
Uygun değilMerhaba ikra meyra 12+1 haftalığız bize de tahmin yapabilir misiniz
Kız gibi şimdilik en iyi 11 12 13 haftalar olmalıEki Görüntüle 2873700 banada bakarmisin 10 haftalik
Kız görünüyorMerhabalar bize de bakabilir misiniz rica etsem 12 haftalık Eki Görüntüle 2873057 Eki Görüntüle 2873058
Sağlıkla gelsin minnos teşekkür ederim anket içinIkra meyra hamin tesekkur ederim benil bebegim cinsiyetinide bildiniz hemde bebegimin yuzu tersken bildiniz tebrik ederim ve formunuzu onayliyorum
Sanki erkek emin olamadımBenim için de cinsiyet tahmini yapar mısınız 12+3 günlük
Kız gibiBuda benim ki tahmin edebilirmisiniz Eki Görüntüle 2872666
Kız görünüyorBizede bakarmısınız 12.6 olduk
Erkek sanki emin olamadımİkra Meyra bize de tahmin yapabilirmisin canım burda 13 haftalık önceden tahmin yapmıştın bize şimdi belli mi acaba resimde şimdiden teşekkür ederim
ağzın bal yesin bir kızım var bir de oğlum olsa dünyalar benim olurErkek görünüyor
Valla iki kere erkek dedin doktor da %70 erkek dedi. kesin kararını ayrıntılı ultrason da söylerim dedi doktor nasip kısmet artık sağlıklı sıhhatli gelsin bütün bebişler . Çok teşekkür ederim yorum için kesin olunca oy kullanacam canım çok teşekkür ederimErkek sanki emin olamadım