- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 37
Kuzum anket nerde bulamadim cikmiyor bende canim ya.etiket yaparmisin lutfenSağlıkla gelsin minnos teşekkür ederim anket için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum anket nerde bulamadim cikmiyor bende canim ya.etiket yaparmisin lutfenSağlıkla gelsin minnos teşekkür ederim anket için
Kanamayla hastaneye gittim pazartesi cok sukur simdi iyiyim o korkuyla cinsiyeti soramadim muhtemelen bellidir 13 haftadayiz cunki ultrason fotografinida almamisim esim allahtan disarsan videoya cekmis ordan izleyip ekran fotosu aldim sizle paylasayim dedim insallah onumuzdeki hafta belli olacak bu aradaEmin değilim sanki erkek gibi başka USG olursa paylaşın
Emin değilim kız gibi sankiKanamayla hastaneye gittim pazartesi cok sukur simdi iyiyim o korkuyla cinsiyeti soramadim muhtemelen bellidir 13 haftadayiz cunki ultrason fotografinida almamisim esim allahtan disarsan videoya cekmis ordan izleyip ekran fotosu aldim sizle paylasayim dedim insallah onumuzdeki hafta belli olacak bu arada
Yaaa benimkini bi beliryemedik bi erkek bi kiz bakalim ne olacakEmin değilim kız gibi sanki
Usgler net değil cnm emin olamadım dedimYaaa benimkini bi beliryemedik bi erkek bi kiz bakalim ne olacak
İkra Meyracım benim attığım ultrasona da bakabilir misinUsgler net değil cnm emin olamadım dedim
Erkek görünüyorİkra Meyra daha önce benim kini doğru tahmin etmiştin, bunu da tahmin edebilir misin
Hadi yaa erkek mi diyorsun Ben baya kız demiştim, yanlış nubu gördüm galiba, bir daha attım başka fotoğraf dahaErkek görünüyor
Erkek canım bu. Net belli. İçin rahat olsun.
İnşallah canım sağolasınErkek canım bu. Net belli. İçin rahat olsun.
Hadi yaa erkek mi diyorsun Ben baya kız demiştim, yanlış nubu gördüm galiba, bir daha attım başka fotoğraf daha
Emin değilim sanki erkek gibi
Çok net değil cnm başka USG varsa paylaşınMerhaba Ikra meyra 12+4 tahminde bulunabilir misiniz doktor bisey demedi ben de cok arada kaldim sizden de fikir almak isterim ne olursa kabulumuz tabi ki ama merak işte
Merhaba canım benim kuzenimin ikizleri yorum yapabilirmisin cinsiyet konusundaKız görünüyor