- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Erkek görünüyorIkra meyra
Ikra meyra benim bebeğimi de yorumlarmisin rica etsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek görünüyorIkra meyra
Ikra meyra benim bebeğimi de yorumlarmisin rica etsem
Ben size tahmin etmemişimBenimki tutmadı. Dün dr yüksek ihtimalle erkek dedi :))
Kız görünüyorIkra meyra erkek yorumu benimkinemiy di anlayamadım bir resim daha var elimde ama küçük çok orada
Erkek gibi sanki başka USG varsa paylaşın nubu tam net değilhttps://i.imgyukle.com/2021/06/12/Oflc7s.jpg banada tahmin yapar misiniz lutfen
Teşekkür ederimErkek görünüyor
Teşekkür ederim siz nub teorisine göre mi tahmin yapıyosunuzKız sanki
Teşekkür ederim siz nub teorisine göre mi tahmin yapıyosunuzKız sanki
Erkek gibi sanki başka USG varsa paylaşın nubu tam net değil
Erkek gibi sanki başka USG varsa paylaşın nubu tam net değil
Tahmin etmiştiniz ama tutmadı :)) sorun değil zaten eğlence amaçlı olduğunu düşünüyorum. Zaten 2 ihtimal var :)) teşekkürler yine de.Kız görünüyor
Kaç haftalık erkek dedi dr ben hala kız diyorum dünde baktım bu USG kız gibi nubu sağlıkla gelsin minnosMerhaba, buna da bakabilir misiniz?
Dün baktım kendi yorumumu bulamadımdaTahmin etmiştiniz ama tutmadı :)) sorun değil zaten eğlence amaçlı olduğunu düşünüyorum. Zaten 2 ihtimal var :)) teşekkürler yine de.
Kız görünüyorEki Görüntüle 2870138 11+5 teyim. Tahmin eder misiniz
Herkes kız demişti dimi bende erkek demiştimEki Görüntüle 2859647
Eki Görüntüle 2859649
Ikra meyra canim bana dün yorum yapmıştın ama herkes farklı söylüyor. Rica etsem tekrar bakabilir misin.(12+5) Şimdiden çok teşekkür ederim..
Aynen öyle canım. Harikasin biliyorsun değil mi.Herkes kız demişti dimi bende erkek demiştim
Dün baktım kendi yorumumu bulamadımda
Kaç haftalık erkek dedi dr ben hala kız diyorum dünde baktım bu USG kız gibi nubu
Şimdi 12+6ydı son gittiğimde. Erkek dedi, güncel resim budur. Benim ilk olduğu için çok farketmiyor aslında sırf merak :))Kaç haftalık erkek dedi dr ben hala kız diyorum dünde baktım bu USG kız gibi nubu sağlıkla gelsin minnos
Aaa evet burda kabarık birazda çokta net değil sağlıkla gelsin minnosŞimdi 12+6ydı son gittiğimde. Erkek dedi, güncel resim budur. Benim ilk olduğu için çok farketmiyor aslında sırf merak :))