- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Erkek görünüyorMerhabalar bizimde bebeğimiz 12 haftalarda yorumlarsanız çok sevinirim Ikra meyra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek görünüyorMerhabalar bizimde bebeğimiz 12 haftalarda yorumlarsanız çok sevinirim Ikra meyra
Erkek görünüyor
Yaaaa doktor kız demişti %85 bir oğlum var sağlıkla kız olsun çok isterim nub u kesin erkekmi Ikra meyra Ikra meyraErkek görünüyor
Kaçıncı haftada cinsiyet belli oluyorbebişim bu kadar buyumedi ki teyzesi buyusun de bakayım
İnşallah kızdır canim Dr daha detaylı bakıyor ben sadece çıktısına resme bakıp tahmin ediliyorumYaaaa doktor kız demişti %85 bir oğlum var sağlıkla kız olsun çok isterim nub u kesin erkekmi Ikra meyra Ikra meyra
Kız görünüyorMerhaba, buna da bakabilir misiniz?
Erkek görünüyorKızlar benimkine de bi bakabilir misiniz
Sanki erkek gibi emin olamadım
İnşallah canım hayirlisi çok teşekkür ederim.yazarim kesinleşinceSanki erkek gibi emin olamadım
Teşekkür ederimErkek görünüyor
Yaaa maşallah kız gibi sanki emin olamadımIkra meyra canim gecen sene kizimi tahminde dogru bilmistin 13+3haftalik tekrar gebeyim bi tahminde bulunurmusun bugun gittim devlette 16.haftaya kadar yasal olmadigi icin demiyorlarya dr al sen bak dedi verdi güldu