- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Paralel yakın görünüyor kız sankiIkra meyra merhabaaa Canım :) Arkadaşımın bebisinin fotosunu atiyorum.Sana zahmet tahminde bulunabilirsen çoooook sevinirim :) Şu an 12+2 :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paralel yakın görünüyor kız sankiIkra meyra merhabaaa Canım :) Arkadaşımın bebisinin fotosunu atiyorum.Sana zahmet tahminde bulunabilirsen çoooook sevinirim :) Şu an 12+2 :)
Emin olmadım kız gibiBir de benimkine baksanız olur mu tahmininiz ne olur acaba
Anketimi oylarsaniz sevinirim sağlıkla gelsin oğlusunErkekmiş evet
Ikra meyra tekrardan teşekkür ederim canım Bugün netleşti erkek oluyor tahmininiz tuttu anketinizi göremedim ona da oylama yapacaktımErkek sanki emin olamadım
Merhaba Ikra meyra benim içinde bakar mısınız rica etsem ilk çocuğum olduğu için merak ediyorum :) herkes erkek dedi ama sizinde yorumunuzu çok merak ediyorumCanım şimdi doktordan çıktık bildin erkekmis @Ikra meyra
teşekkür ederim :)
lütfen bende yorumunuzu bekliyorum rica ediyorum herkes erkek dedi ama sizin de yorumunuzu çok merak ediyorumEmin olmadım ters duruyor bebek
Kız görünüyor kaç haftalık USG 11 12 13 haftalar olmalıMerhaba Ikra meyra benim içinde bakar mısınız rica etsem ilk çocuğum olduğu için merak ediyorum :) herkes erkek dedi ama sizinde yorumunuzu çok merak ediyorum
Valla 12+1 o görüntü herkes erkek dedi ama hayırlısı bakalımKız görünüyor kaç haftalık USG 11 12 13 haftalar olmalı
Dikkatli bakar mısınız lütfen sanki bir çıkıntı var gibi pipiye benziyorKız görünüyor kaç haftalık USG 11 12 13 haftalar olmalı
Evet baktım acısı paralel olarak iniyorDikkatli bakar mısınız lütfen sanki bir çıkıntı var gibi pipiye benziyor
Yani ne demek oluyor pekiEvet baktım acısı paralel olarak iniyor
Canım anketi göremedim ama oylarım bulunca tabikiAnketimi oylarsaniz sevinirim sağlıkla gelsin oğlusun
Kız görünüyorYani ne demek oluyor peki
Erkek görünüyorbenim usg leri de yorumlayabilir misiniz acaba
Peki kesin midir değişir mi sonradan bu hafta eşime sürpriz yapmayı düşünüyorumdaKız görünüyor
Tahminim kız ama yinede Dr bekleyinPeki kesin midir değişir mi sonradan bu hafta eşime sürpriz yapmayı düşünüyorumda