- 15 Ocak 2020
- 497
- 458
- 32
Bundan bahsetmiyorum. Bir sonrakinde kesin konuşacağı sözlerden bahsediyorum.“Açısından emin olamadım kız gibi ama erkeğe de benziyor %65 erkek olabilir ama net değil” doktorumun kurduğu cümle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan bahsetmiyorum. Bir sonrakinde kesin konuşacağı sözlerden bahsediyorum.“Açısından emin olamadım kız gibi ama erkeğe de benziyor %65 erkek olabilir ama net değil” doktorumun kurduğu cümle
Sağlıkla gelsin oğlusun tesekkurederimIkra meyra bana erkek tahmininde bulunmuştun 12. Haftada dün oğlum olacağını öğrendim Yorumun için çok teşekkür ederim anketi oyluyorum
Amin canımmm çoook teşekkür ederim Allah hepimizin evladına sağlıklı ömürler nasip etsinSağlıkla gelsin oğlusun tesekkurederim
12. Hafta karın ultrason lütfen tahminnKız sanki emin olamadım 12-13 hafta olursa paylaşın
Testisimi ilerleyen haftada oluşur 16-18 deBildiğin testisi görünüyor
O görünen kordonu o kadar üstte olmaz nubuErkek hanımefendi. Eminim görüceksiniz.
Bna neden bakmıyorsunuzO görünen kordonu o kadar üstte olmaz nubu
Genital organlar 14. haftadan sonra tamamlanmaya başlıyor. Öyleki nadiren de olsa 11. haftada bile cinsiyet görenler var. Kesin terimler kullanıp durmayın. Kız bebeğe oğlan, oğlan bebeğe kız diyorsunuz gibime geliyor sanki...Testisimi ilerleyen haftada oluşur 16-18 de
Bu bebiş kız eminim son kararım
Bu bebiş de kız benceBanada tahminde bulunur musunuz 12+2
Erken daha en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Erkek diyorum
Evet nubu 14+ biter organı oluşur testis ise o haftalar da oluşmaz onu açıklıyorum ben öyle bir şeyde bulunmuyorum kız ise kız erkek ise erkek anketim var %80 doğru kimseye kinim yok . rabbim kimin gönlünde ne varsa onu nasip etsin inşallah kesin terim de kullanmıyorum kız gibi yada erkek gibi derim sizin gibi erkek gör bak demedim yada kız gör bak demedim kimseyeGenital organlar 14. haftadan sonra tamamlanmaya başlıyor. Öyleki nadiren de olsa 11. haftada bile cinsiyet görenler var. Kesin terimler kullanıp durmayın. Kız bebeğe oğlan, oğlan bebeğe kız diyorsunuz gibime geliyor sanki...
Birde bu alıntı arkadaşa yazmıştım @glerkngler testis gördüm yazmış ona cevap yazdımGenital organlar 14. haftadan sonra tamamlanmaya başlıyor. Öyleki nadiren de olsa 11. haftada bile cinsiyet görenler var. Kesin terimler kullanıp durmayın. Kız bebeğe oğlan, oğlan bebeğe kız diyorsunuz gibime geliyor sanki...
TeşekkürlerErkek diyorum