20 haftalık bebeğimi maalesef kaybettim. Hiç bir şey yok dedi doktor muhtemelen kordonu bi yere dolanmıştır kan gitmemiştir dedi hala karnimda. Git kendini topla sonra gel normal doğum yaptircaz sana dedi. Çok kötüyüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 haftalık bebeğimi maalesef kaybettim. Hiç bir şey yok dedi doktor muhtemelen kordonu bi yere dolanmıştır kan gitmemiştir dedi hala karnimda. Git kendini topla sonra gel normal doğum yaptircaz sana dedi. Çok kötüyüm.
İlk bebeğinizmiydi... çok üzüldüm20 haftalık bebeğimi maalesef kaybettim. Hiç bir şey yok dedi doktor muhtemelen kordonu bi yere dolanmıştır kan gitmemiştir dedi hala karnimda. Git kendini topla sonra gel normal doğum yaptircaz sana dedi. Çok kötüyüm.
Başınız sağolsun çok üzüldüm sizi hatırlıyorum bi konuda görmüştüm 3 tane evladınız var diye hatırlıyorum Allah onlara uzun ömürler versin çok şükür annesiniz onlara sarılın üzüldüğünüzde Allah bir daha nasip eder inşallah tetkik yaptırın çok doğumdan sonra sorun olduğunu duymuştumHayır ilk değildi ama bu 3 defadır bebeklerim ölüyor hep karnimda.
Dimi1. ultrason resminde gercekten te erkek bebek gibi yaa.
Ewet valla
Allahım sana dayanma gücü sabır versin inşallah çok üzüldüm gerçekten20 haftalık bebeğimi maalesef kaybettim. Hiç bir şey yok dedi doktor muhtemelen kordonu bi yere dolanmıştır kan gitmemiştir dedi hala karnimda. Git kendini topla sonra gel normal doğum yaptircaz sana dedi. Çok kötüyüm.
Renkli usg de sanki pipi12+5 oldukk tahmin istiyorumEki Görüntüle 2782337 Eki Görüntüle 2782338
Bakcaz bakalım bi dahaki sefer inş görürüzEwet valla
Erkek erkek gördüm pipişini12+5 oldukk tahmin istiyorumEki Görüntüle 2782337 Eki Görüntüle 2782338
Hayirla saglikla insaallahBakcaz bakalım bi dahaki sefer inş görürüz
Kız sanki12+5 oldukk tahmin istiyorumEki Görüntüle 2782337 Eki Görüntüle 2782338
Doktor %65 erkek gibi dedi ama içimden hep kız geçiyordu, umarım dediğiniz gibi kızdırKız sanki
Erkek hanımefendi. Eminim görüceksiniz.Doktor %65 erkek gibi dedi ama içimden hep kız geçiyordu, umarım dediğiniz gibi kızdır
Bildiğin testisi görünüyorDoktor %65 erkek gibi dedi ama içimden hep kız geçiyordu, umarım dediğiniz gibi kızdır
Erkek hanımefendi. Eminim görüceksiniz.
Bildiğin testisi görünüyor
Mutlaka doktorun da ne dediğini duymak istiyorumHenüz 12haftalık ve organı tam anlamıyla oluşmadı o görünen nubu bu haftada erkek, kız iki cinsiyette de aynı şekilde çıkıntı oluyor açısına göre belli oluyor cinsiyeti ☺
“Açısından emin olamadım kız gibi ama erkeğe de benziyor %65 erkek olabilir ama net değil” doktorumun kurduğu cümleMutlaka doktorun da ne dediğini duymak istiyorum