- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
Erkek gibi sanki diyorum önceki usglerde kız sanki demiştimMerhaba doktor bi tahminde bulundu fakat siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum @Ikra meyra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek gibi sanki diyorum önceki usglerde kız sanki demiştimMerhaba doktor bi tahminde bulundu fakat siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum @Ikra meyra
Erkek görünüyorKızlar selamlar bebişime bakar mısınız rica etsem. Çok merak ediyorumm doktor kesin birşey söylemedi. Bir çıkıntı var dedi. 1 ay daha bekliycem. Buradan anlaşılır mı? 3. Fotoyu hiç anlamadım. Çok teşekkürler sevgiler
Evet doktorda erkek gibi görüyorum dedi teşekkürlerErkek gibi sanki diyorum önceki usglerde kız sanki demiştim
Buna göre erkek görünüyor ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalıMerhaba Ikra meyra , benim ultrason görüntülerime de bakabilir misiniz lütfen?
7+2 haftalık ve vajinal ultrason..
Eki Görüntüle 2777351 Eki Görüntüle 2777352
Teşekkür ederim Ikra meyra Ramzi teorisine göre mi baktınız?Buna göre erkek görünüyor ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Konu sahibin anlattıklarına bakarak erkek gibi görüyorum ben. Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.Buda benim bebişim. Tahminde bulunabilen varsa sevinrm. İçime hep erkek doğuyor.
Aynen banada öyle geldi ama Allah bilir tabi göreceğiz.Konu sahibin anlattıklarına bakarak erkek gibi görüyorum ben. Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.
Merhaba bize de bir tahmininiz olur mu acabaBuna göre erkek görünüyor ama en iyi 11 12 13 haftalar olmalı
Merhaba cinsiyeti öğrendik tahmin ettiğiniz gibi oğlum olcak Allahın izniyle, teşekkür ederizErkek görünüyor
EvetTeşekkür ederim Ikra meyra Ramzi teorisine göre mi baktınız?
Kız sanki 11 12 13 haftalar olmalıBuda benim bebişim. Tahminde bulunabilen varsa sevinrm. İçime hep erkek doğuyor.
Kız sanki emin olamadım 13 hafta USG olursa paylaşınEki Görüntüle 2777828 11+5 tahminlerinizi alabilirsek çok seviniriz, çok merak ediyoruz
Sağlıkla gelsin oğlusunMerhaba cinsiyeti öğrendik tahmin ettiğiniz gibi oğlum olcak Allahın izniyle, teşekkür ederiz
Teşekkür ederim, sağlıklı olsun yeter Paylaşırım inşallahKız sanki emin olamadım 13 hafta USG olursa paylaşın
Merhaba bizde 11+4bi tahmininiz varmı acabaSağlıkla gelsin oğlusun
14 +0 hafta hanımefendi. Doğru pozisyona tam gelmedi baya kıpır kıpırdı hep döndü durdu. en alınabilir görüntü bunlar malesef. bi dahakine zaten öğrenmiş olurum heralde. yinede saolun.Kız sanki emin olamadım 13 hafta USG olursa paylaşın