dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Sagolasin teyzesi, elhamdulillah 17haftalik olduk ve ta haftaya kontrolümüz var, Allah'in izniyle o zaman kendini gösterirse ögrenicez :) Erkekmi diyorsun?

Doktor tahminde bulunmadimi hic erkek nublariyla kendi bebegnin nubu karsilastir bn cok bnzettim gerisi allan bilecegi is tabi hayirli olsun :nazar:

Benim bi oğluşum car gönül istiyoki birde kızın olsun tabi mnce saglık:) resıme bakınca hem paralel gibi hem deil gibi banada bi yorum lütfeeeeennnnn!!!!

Son düzenleme:
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404109015.024725.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404109034.042884.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir oğlum var 8 haftalik hamileyim. İnşallah saglikli hayirli bir kiz evladim olur. Çok seviyorum kiz cocuklarini ve çok istiyorum.ama hep kendimi telkin ediyorum. Oğlum olursa uzulmek istemiyorum çünkü o da benim evladim. Ama kendimi çok kaptirirsam hüsrana ugrayacagim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar 10+1 günlük bu görüntü şuan 12 +1 olduk pazartesi kontrol var ama sabırsızlanıyorum sizce nedir

Eklentiler

• $1404116851017.jpg
    $1404116851017.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 62
Selam tweety7883,
Ben özelden mesaj atamıyorum evet belli oldu Erkek :KK43: hala fikre alışamadım oğlumuz olacağı fikri çok garip geliyor gözüm hep kız kıyafetlerinde üzülmeden edemiyorum, senin belli oldu mu?

Hayırlı olsun canım.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Cnm bas sayfada var bak ben erkek diye biliyorum yanlis biliyor da olabilirim.

[video=youtube_share;6iffd_gjLB8]http://youtu.be/6iffd_gjLB8[/video]
evet arkadaslar beni taniyanlar az cok bilir erkek cocuk icin yapmadigim kalmadi
sonuc ikinci kizim geliyor hayirla gelsin insallahh
10. haftamda genital cikintisi kiza isaret ediyordu tahmin etmistim ki dun kesinlesti
simdi nedir bu genital nub
resim 1

Eki Görüntüle 473828 gordugunuz gibi ust taraftaki simgedende anlasildigi gibi eger cikinti paralel ise kiz

yok 30°lik bir aciyla yukari dogru bakiyorsa %99 oglunuz olacak demektir

X