- 2 Nisan 2014
- 52
- 17
- 88
Bu var bideKız gibi sanki emin olamadım başka USG varsa paylaşın
8+5 yazıyor uygun değil nub için
8+5 yazıyor uygun değil nub için
Nub için 11 12 13 haftalar olmalı
Kese için sanki büyük gibiEki Görüntüle 2721564 bir de bu var 7 hafta
Net değilBu var bide
Tebrik ediyorum ya ben yanlış yazmışım haftası büyük cidden 8 haftalık ciddenKese için sanki büyük gibi8-9 hafta sanki buna göre de kız gibi 6-7 hafta varmı ama en iyi nub 11 12 13 haftalar
Kese için sanki büyük gibi8-9 hafta sanki buna göre de kız gibi 6-7 hafta varmı ama en iyi nub 11 12 13 haftalar
Nub için 11 12 13 haftalar olmalı
Emin değilim usglerden tekrar paylaşın yazdım 11 12 13 haftalar olmalıTebrik ediyorum ya ben yanlış yazmışım haftası büyük cidden 8 haftalık ciddendoktor kesin erkek diyor
Şahsi fikrine güveniyorum senin.birlestirince parçaları yüzde kaç kız diyosunEmin değilim usglerden tekrar paylaşın yazdım 11 12 13 haftalar olmalı
Kizmi gonlunuzdekiŞahsi fikrine güveniyorum senin.birlestirince parçaları yüzde kaç kız diyosun
Ben ama size sürekli 11 12 13 haftalar olmalı diyorum
Renkle oynadım uğraştım ve nubu doğru gördüysem çizdim ve erkek görünüyorŞahsi fikrine güveniyorum senin.birlestirince parçaları yüzde kaç kız diyosun
ama bu en sonki 11 haftalik olanmis gelinimize srdumattiBen ama size sürekli 11 12 13 haftalar olmalı diyorum
Usgde 9+6 yazıyorama bu en sonki 11 haftalik olanmis gelinimize srdumatti
Kimin bu sizinmi 20 hafta olmuş takvimTahmin yapabilir misiniz?Ikra meyra
En yakın arkdşımın ikili taramaya gitmişti de o size sorayım ddimKimin bu sizinmi 20 hafta olmuş takvimsanki erkek emin olamadım başka varmı USG
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?