dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Tabi tabi hiç önemi yok merak bizimki işte :) 11+4 de %70 kız dedi 13+4 te yüzde 99 erkek oldu:) 14+2 yiz bugün farklı dr.a gittim kesin erkek dedi canım..sen kaçıncı haftadasın???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynı bana da öyle söylemişlerdi ama ben 13+4 değilde 12+4 de %99 erkek olduğunu öğrendim..şuan 13+2 oldum biraz daha bekleyip bi daha gitcem bakalım..siz de bi değişme var mı şuan kaç haftalık oldunuz..

Aynı bana da öyle söylemişlerdi ama ben 13+4 değilde 12+4 de %99 erkek olduğunu öğrendim..şuan 13+2 oldum biraz daha bekleyip bi daha gitcem bakalım..siz de bi değişme var mı şuan kaç haftalık oldunuz..

14+4 olduk canım en son 14+2 de gittim kesin erkek alışveriş yapabilirsin dedi doktor değişme yok yani şimdilik, inşallah da olmaz bu saatten sonra ..sana ne zaman kız dediler?

Son düzenleme:
Arkadaşlar, benim de ilk bebeğim bana da yorum yapabilirmisiniz? Fatoş canım sen anlıyosun galiba fikir verir misin bana da canım :)

Eklentiler

• $10434031_548414905269280_5465842300718818257_n.jpg
    $10434031_548414905269280_5465842300718818257_n.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 58
Ben goremedim. Arkasi donuk olunca gormek biraz imkansiz kendim icin. Sen gorebiliyorsan ne guzel. kimin bebegi eee cinsisetini biliyosundurda malum 2013

Benım dogumda olen bebegımın 17 haftalık fotosu erkektı ama dun gordum cıkıntıyı cok bellı o zamanlar bılmıyordum bu nub teorısını

14+4 olduk canım en son 14+2 de gittim kesin erkek alışveriş yapabilirsin dedi doktor değişme yok yani şimdilik, inşallah da olmaz bu saatten sonra ..sana ne zaman kız dediler?

Ayyy sağlıcakla doğsunlar inşallah😍bana da 11. Haftada kendi doktorum değil de başka şehirde olduğumdan mecburen gittiğim doktor %70 kız demişti şimdi ikili tarama için gittiğimde kendi doktorum %99 erkek dedi biz şaşırdık tabi alıştırmıştık kendimizi öyle olunca iyce baktı bazen bu haftalarda kızların organı büyük olursa karıştırılabiliyo ama yok yok erkek bu bebiş erkek dedi..ilk bebeğimiz olduğundan daha bi heycanlıyız..artık baktım yazılanlardan dolayı cinsiyet belli olmuyo bişi alamıyorum bebişime bende kitap sipariş ettim artık okuyayım biraz di mi☺️

Kızlar benim bebegimede yorum yaparmısınız 11.4 haftalık $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403971952.576968.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy sağlıcakla doğsunlar inşallah😍bana da 11. Haftada kendi doktorum değil de başka şehirde olduğumdan mecburen gittiğim doktor %70 kız demişti şimdi ikili tarama için gittiğimde kendi doktorum %99 erkek dedi biz şaşırdık tabi alıştırmıştık kendimizi öyle olunca iyce baktı bazen bu haftalarda kızların organı büyük olursa karıştırılabiliyo ama yok yok erkek bu bebiş erkek dedi..ilk bebeğimiz olduğundan daha bi heycanlıyız..artık baktım yazılanlardan dolayı cinsiyet belli olmuyo bişi alamıyorum bebişime bende kitap sipariş ettim artık okuyayım biraz di mi☺️

İnşallah canım inşallah sağlıkla gelsinler de inşallah gerisi önemli değil :) benimde sendekinin tam tersi, kendi dr.um kız dedi tesadüfen rapor için gittiğim başka bir doktor iddialıyım erkek dedi Ben de hemen 4 boyutlu ultrasonu olan başka Dr.da soluk aldım o da erkek deyince kendi dr.'umu değiştirdim güvenimi sarstı...son gittiğim dr alışveriş yapabilirsin kesin erkek dedi Ben de hediye aldım oğluma:)) kitap da almıştım okuyorum iyi yapmışsın sen de canım okumak lazım tabi:))

X