dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

merve birde neresi benziyor "nub" neresi oluyor?
orda paralel bişeyler var ama tam anlayamadım bende :44:

Selam tweety7883,
Ben özelden mesaj atamıyorum evet belli oldu Erkek :KK43: hala fikre alışamadım oğlumuz olacağı fikri çok garip geliyor gözüm hep kız kıyafetlerinde üzülmeden edemiyorum, senin belli oldu mu?

oRKDM hanım nerdesınız allah rızası ıcın bna bı yorum ya ramazn ayıdır sana dualarn duasını edım nolur meraktan ölücem yoksa :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: LÜTFENNNN

Ben sadce tahmin istiyorm ben burayi cok takip ettim .. biliyorum tipinden ense kalinligi diyolar nubdan ne bilim sadece tahmin istiyorm ikinci cocugum ama cok merak ediyorum off kafayi yicem hele bide doktor masalahh dedi bi tahminde bulunuyrm ama umutlandirmak istemiyrm dedim bununda cok etkisinde kaldim kiz cocuklari gec gelisiyomus erkek cocu ise erken kim gorse erkek dio bilmiyrrm tabikide hayirlisini istiyorum allahmdan

Acikcasi ense kalinligi fln bilmiyorum ve saydiklarinizi. Nub tahmini icinde dedigim gibi kucuk. Ama suan nubun durusu kiz.

Insallh kizlarim bana hayirli olsun ozamn :KK1:

Ama.sen israr ettin diye oyle dedim asagiya dogru nub. Ama suan zaten ne desem dogru olmazki. Bu sadece tahmin hemen hayirli olsun diyosun oglanda olsa kiz da olsa hayirli olsun. 12+ da tkrar resim getir bence. Ki seinlikle nub suan yanlistir

Ve sadece tahmin istiyorum diyosun ve haxirli olsun diyosun. Bu nub tahminlerine bu kadar guvenme bence. Dr ne tahmin etti

Bende rahatlamistim tabi erkrkde olsa hayirlisi olsun da peki nubu zaten ortada dglmi anlasiliyo yani .bide sunu sorcam nubun dogruluk payi yuzde kac canimm

Selam tweety7883,
Ben özelden mesaj atamıyorum evet belli oldu Erkek :KK43: hala fikre alışamadım oğlumuz olacağı fikri çok garip geliyor gözüm hep kız kıyafetlerinde üzülmeden edemiyorum, senin belli oldu mu?

sende benin gibiymissin :) bende hep kiz cicilerine bakiyorum ve kokos kokos giydirmek istiyorum :) erkek cocuklari icin öyle renga renk ciciler yok hep klassik ayni seyler :/ bakalim haftaya insAllah beli olucak bizimkinin cinsiyeti

teyzeleri Allah rizasi icin bi bakin, bizim bebisin cinsiyetini tahmin edebilicek olan varmi ? bu arada masAllah demeyi unutmayin benim kuzuma :KK66:

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404090897.614037.jpg
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404090897.614037.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 146
Son düzenleme:
X