dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

banada erkek gibi geliyo ama Rabbim sağlıklı kılsında insan merak etmeden geçemiyor işte :)

sende mi oyle düşünüyorsun tatlım:KK1::KK1: yaa sen nerelerdesin fananayım gorunmuyorsun pekk

Evet canım senin bebek baya net göstermiş maşallah :) hayırlısı olsun inşallah :) bana da 11+4 de kız demişti havalara uçtum 13+4 te erkek dedi gene sevindim tabi ama şok oldum şimdi yine değişmesinden korkuyorum..tam adapte olurum yine değişirse şoka tam girerim bu defa :KK70: bilemedim yine değişir mi kafam karıştı fotumuza yorum yapan da yok:KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[SUB][/SUB]
Evet canım senin bebek baya net göstermiş maşallah :) hayırlısı olsun inşallah :) bana da 11+4 de kız demişti havalara uçtum 13+4 te erkek dedi gene sevindim tabi ama şok oldum şimdi yine değişmesinden korkuyorum..tam adapte olurum yine değişirse şoka tam girerim bu defa :KK70: bilemedim yine değişir mi kafam karıştı fotumuza yorum yapan da yok:KK43:

Fananay canım sence benım bebıs kızmı erkekmı orkıde hanımın ılk sayfada kız dıye koydugu fotoya cok benzıyor benım foto.bak bakalım sende benzetebıldunmı kırmızılı gıbı olsn benım bebıs sıyah olan orkıde hanımın koydugu kız bebek fotosu

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $image.jpg
    $image.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 47

canım benimmm senin bebeginnn fotosunu atsana merak ettim aaa nasılda degismis once kız sonra erkek Allah bagıslasın canım benimmm hayırlısı olsun ama insan elbet merak ediyor bide sen degismis yalnız merak etme genelde erkek dediklerinde artık değişmiyormuş..bnde tereddüt ettiğim 13 haftada ebnzetti erkeğe artık belli olması lazım ama durus popzisyonu yüzünden göremedi yine mecbur bir ay daah beklicem bir daah ki randevuya

canım benimmm senin bebeginnn fotosunu atsana merak ettim aaa nasılda degismis once kız sonra erkek Allah bagıslasın canım benimmm hayırlısı olsun ama insan elbet merak ediyor bide sen degismis yalnız merak etme genelde erkek dediklerinde artık değişmiyormuş..bnde tereddüt ettiğim 13 haftada ebnzetti erkeğe artık belli olması lazım ama durus popzisyonu yüzünden göremedi yine mecbur bir ay daah beklicem bir daah ki randevuya

Bu işte benim kuzum teyzesi 13+4 üz burda :) beklemekten başka çare yok ama zor geçiyor günler ya :))

Eklentiler

• $1403533491976.jpg
    $1403533491976.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 51
Bu işte benim kuzum teyzesi 13+4 üz burda :) beklemekten başka çare yok ama zor geçiyor günler ya :))

Allah bagıslasınn kuzunu annesi Rabbim korusun bu melekleriiiiiiii yokk yaa ikincidee erkek dediysee degismess artık annesi pasannnn geliyorrr bakk ne güzelde keyfine duskunnnnn paşamızzz:KK1::KK1: Allah nazarlardan korusun:nazar::nazar:

[SUB][/SUB]

Fananay canım sence benım bebıs kızmı erkekmı orkıde hanımın ılk sayfada kız dıye koydugu fotoya cok benzıyor benım foto.bak bakalım sende benzetebıldunmı kırmızılı gıbı olsn benım bebıs sıyah olan orkıde hanımın koydugu kız bebek fotosu

Canım anlamıyorum aman ha biliyorum sanma :)) yorumlarım senin gibi ilk sayfadan yola çıkarak canım :KK66: Bence kız senin bebiş:) dr ne dedi canım???

Canım anlamıyorum aman ha biliyorum sanma :)) yorumlarım senin gibi ilk sayfadan yola çıkarak canım :KK66: Bence kız senin bebiş:) dr ne dedi canım???

Doktor bısey demedı canım yaa daha erken dedı merak ıcındeyız bızde bu persembe baska doktora gıdıcem ınsallah gelınce yazarım sana

Her bebise kiz diyosunuz.ama aksineki çoğu hamilenn bebisi erkek benmkide dahil.olmaz üzere banada kiz dediniz ama erkek.:KK66:
Buda gerçek dgl ozman

Fananay canım senın bebekte kız gıbı ama doktor nasıl erkek dedıkı yaaa :) pıpı yok

Dr da 12 de kız dedi canım...bir de bana hala kız gibi geliyor ama o nub çıkıntısı var ya oradan çıkan minicik bişi gösterdi Dr pipisi diye :)) kızlar bu teorinin yanlış olduğunu düşünmüyorum ben dr.lar da ilk baş buna göre söylüyor ama bazen değişiyo iste benim bebiş gibi :) bir de biz kız diyoruz evet ama işi tam bilmiyoruz sonuçta Çikocum biz ilk sayfaya bakıp yorum yapıyoruz kendi çapımızda :) Sudecetin bebek net erkek ama hepsi o kadar net çıkmamış

kizlar sondan sayarak ilk 5 bebek kiz
bi hata olustu yukleme esnasinda duzeltme yapamadim
digerleri erkekk

ORKDM , Canım banada yorum yapar mısın canım ne olur sağlığı en önemlisi ama merak etmekten alıkoyamadım kendimi :)

Eklentiler

• $10434031_548414905269280_5465842300718818257_n.jpg
    $10434031_548414905269280_5465842300718818257_n.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 68
X