Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence erkek bu yukarı bakıyor gibi :) çok da anlamam ama öyle geldi bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1166184 13 haftalıkken böyleydi bebişimiz
Canım çok net erkeğe benziyor senin kuzucuk açı çok net görünüyor bence :)
sende mi oyle düşünüyorsun tatlım yaa sen nerelerdesin fananayım gorunmuyorsun pekk
Evet canım senin bebek baya net göstermiş maşallah :) hayırlısı olsun inşallah :) bana da 11+4 de kız demişti havalara uçtum 13+4 te erkek dedi gene sevindim tabi ama şok oldum şimdi yine değişmesinden korkuyorum..tam adapte olurum yine değişirse şoka tam girerim bu defa bilemedim yine değişir mi kafam karıştı fotumuza yorum yapan da yok
Evet canım senin bebek baya net göstermiş maşallah :) hayırlısı olsun inşallah :) bana da 11+4 de kız demişti havalara uçtum 13+4 te erkek dedi gene sevindim tabi ama şok oldum şimdi yine değişmesinden korkuyorum..tam adapte olurum yine değişirse şoka tam girerim bu defa bilemedim yine değişir mi kafam karıştı fotumuza yorum yapan da yok
canım benimmm senin bebeginnn fotosunu atsana merak ettim aaa nasılda degismis once kız sonra erkek Allah bagıslasın canım benimmm hayırlısı olsun ama insan elbet merak ediyor bide sen degismis yalnız merak etme genelde erkek dediklerinde artık değişmiyormuş..bnde tereddüt ettiğim 13 haftada ebnzetti erkeğe artık belli olması lazım ama durus popzisyonu yüzünden göremedi yine mecbur bir ay daah beklicem bir daah ki randevuya
Bu işte benim kuzum teyzesi 13+4 üz burda :) beklemekten başka çare yok ama zor geçiyor günler ya :))
[SUB][/SUB]
Fananay canım sence benım bebıs kızmı erkekmı orkıde hanımın ılk sayfada kız dıye koydugu fotoya cok benzıyor benım foto.bak bakalım sende benzetebıldunmı kırmızılı gıbı olsn benım bebıs sıyah olan orkıde hanımın koydugu kız bebek fotosu
Merhaba kızlar..
Benim hamileliğim de bugün 12+5 oldu. ultrason fotografım 12+1 de çekildi. Doktorum birşey demedi, daha erken dedi. Siz ne diyorsunuz cinsiyet için?
Eki Görüntüle 1164896
Canım anlamıyorum aman ha biliyorum sanma :)) yorumlarım senin gibi ilk sayfadan yola çıkarak canım Bence kız senin bebiş:) dr ne dedi canım???
sevabına bi yorum da ben alsaydım ?
Bu işte benim kuzum teyzesi 13+4 üz burda :) beklemekten başka çare yok ama zor geçiyor günler ya :))
Fananay canım senın bebekte kız gıbı ama doktor nasıl erkek dedıkı yaaa :) pıpı yok
kizlar sondan sayarak ilk 5 bebek kiz
bi hata olustu yukleme esnasinda duzeltme yapamadim
digerleri erkekk
Eki Görüntüle 1167547 Eki Görüntüle 1167548 kızlar 11 ve 12 hafta resimleri bi bakın hele bizimki ney henüz ögrenemedik 24 haftayım