aaaaa çok sasirdim bende ilk sayfadakine gore yorumladim yüzde yüz kiz bu bebis dedim değilmiş ya çok ilginç :)
canım göremedim ben senin usg yi gerilerde. tekrar paylaşır mısın merak ettim de )Nası anlıyosun asıl o ilginç canım ben hiç anlayamıyorum :) sırrını banada öğret :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
buldum )
bacak arasındaki cikinti poposuna paralel olunca kiz oluyormuş yukari doğru hafif acili olunca erkekmis senin bebeğinin cikintisi da bana paralelmis gibi geldi ilk sayfada paylasilan kiz bebek örneklerine çok benziyordu :) bende yeni öğrendim bu yöntemi tecrubeli değilim yani aslında :)Nası anlıyosun asıl o ilginç canım ben hiç anlayamıyorum :) sırrını banada öğret :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim sen galiba tecrubelisin ne güzel yorum yapmissin bana da yorum yapar misin nolur bende paylastim 3 sayfa falan geride olması lazim :)buldum )
telefonsan takip etmek.cok gıcık..
kafatasına bakilirsa kesin erkek.. üstteki daha ufak sanirim ama bi cikinri var hafif yukarıya doğru.. ikinci usg de bacak arasinda dokuluk var görünen o beyaz şey kız bebekte bos ya da ince çizgi halinde oluyor..
hayırlı saglikli evlat olsun insallah
kiiiiiizzzzz bu sefer bildimm benceee :)Ben de tahmin istiyoruuuuuum :)) 11+5 haftalığız:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
buldum )
telefonsan takip etmek.cok gıcık..
kafatasına bakilirsa kesin erkek.. üstteki daha ufak sanirim ama bi cikinri var hafif yukarıya doğru.. ikinci usg de bacak arasinda dokuluk var görünen o beyaz şey kız bebekte bos ya da ince çizgi halinde oluyor..
hayırlı saglikli evlat olsun insallah
canım göremedim ben senin usg yi gerilerde. tekrar paylaşır mısın merak ettim de )
kiiiiiizzzzz bu sefer bildimm benceee :)
Kızlar bize neden kimse yorum yapmiyor
çünkü ben seni aralik anneleri topiginden hatirliyorum orda kiz olduğunu söylemiştim kopya çektim topiktenEveeeeeeet %70 ihtimalle fıstık gibi bi kız dedi doktor amcası :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çünkü ben seni aralik anneleri topiginden hatirliyorum orda kiz olduğunu söylemiştim kopya çektim topiktenama kiza benziyor zaten bilmeden de kiz derdim :) bende ogrenseydim bi off daha 3 hafta var randevumuza söyleyip soylemeyecegi de belli değil ki catlicam artik canim
Kızlar bize neden kimse yorum yapmiyor
13+6 günlük cnmcanım hiç bişey anlaşılmıyor ki kaç haftalık ?