dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

aaaaa çok sasirdim bende ilk sayfadakine gore yorumladim yüzde yüz kiz bu bebis dedim değilmiş ya çok ilginç :)

Nası anlıyosun asıl o ilginç canım ben hiç anlayamıyorum :) sırrını banada öğret :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de tahmin istiyoruuuuuum :)) 11+5 haftalığız:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

buldum )
telefonsan takip etmek.cok gıcık..
kafatasına bakilirsa kesin erkek.. üstteki daha ufak sanirim ama bi cikinri var hafif yukarıya doğru.. ikinci usg de bacak arasinda dokuluk var görünen o beyaz şey kız bebekte bos ya da ince çizgi halinde oluyor..
hayırlı saglikli evlat olsun insallah

Nası anlıyosun asıl o ilginç canım ben hiç anlayamıyorum :) sırrını banada öğret :)

bacak arasındaki cikinti poposuna paralel olunca kiz oluyormuş yukari doğru hafif acili olunca erkekmis senin bebeğinin cikintisi da bana paralelmis gibi geldi ilk sayfada paylasilan kiz bebek örneklerine çok benziyordu :) bende yeni öğrendim bu yöntemi tecrubeli değilim yani aslında :)

canim sen galiba tecrubelisin ne güzel yorum yapmissin bana da yorum yapar misin nolur bende paylastim 3 sayfa falan geride olması lazim :)

Sağol canımm inş herkeze sağlıklı bebişler nasip etsin

Kızlar bize neden kimse yorum yapmiyor

Canım anlıyorum desem yalan olur atıp tutturmaya çalıştım az önce :) nub çok belli değil ama sanki fotoda net çıkmamış sanki yani

Eveeeeeeet %70 ihtimalle fıstık gibi bi kız dedi doktor amcası :))

çünkü ben seni aralik anneleri topiginden hatirliyorum orda kiz olduğunu söylemiştim kopya çektim topikten ama kiza benziyor zaten bilmeden de kiz derdim :) bende ogrenseydim bi off daha 3 hafta var randevumuza söyleyip soylemeyecegi de belli değil ki catlicam artik canim

Seni uyanık seniiiiii hiç gelemedi aklıma :)) sıkıştır doktorunu baskı yap pes edip söylüyorlar :)) bana da çok erken bişi demek için dedi ısrar ettim nub kemiğine göre söyleyin bari fln fln Dedim adam pes etti.%70 kız dedi

ALLAH rizasi icin fotograf nasil yukleniyor bi yardimci olsanizz sevinecem ..hic anlamiorum(

Son düzenleme:
Kızlar bu resmine bakmamıştım bunda daha belli yorumlarsanız sevinirim :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…