dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Rosechina cok saol cnm ALLAH ne muradin varsa versin....ben pek anlamama ragmen saatlerce bakmam sonucu erkege benzettim....esim o bacagi diyor.3 hafta var dr.gitmeme :)RABBIM HERKESE YASATSIN BOYLE TELASLARI....

rosechina cok saol cnm allah ne muradin varsa versin....ben pek anlamama ragmen saatlerce bakmam sonucu erkege benzettim....esim o bacagi diyor.3 hafta var dr.gitmeme :)rabbım herkese yasatsın boyle telasları....

rica ederim canım senden de allah razı olsun ama bu sadece bir tahmin kesin hiç birşey yok yeterki sağlıklı hayırlı olsunlar :)

Tekrar yukledim lütfen bana da yorum yapar misiniz :)

Eklentiler

• $20140605_124945.jpg
    33,1 KB · Görüntüleme: 50
:))cook tskr ederim bu seferde erkek :2 kiz:2 bakalim sonuc ne olucak...yine % 50 ((( tahmin yuruten arkadaslar rica ediorum bi bakinn

ALLAH rizasi icinnnnnnnn bnmm bebegimedee bi bakinn anlayan ark.daslardan tahmin istiyorum.. yorum yapan ark. Cok tskr ederim 2 kiz 2 erkek denildi meraktan catlayacam walla

Pek anlamama ragmen bence erkekk..GONLUNDEN NE GECIYORSA RABBIM NASIP ETSIN

amin canim . benim bebeğimede hem kız hem erkek diyolar . ama galuba kızzz benimki. hayırlı evlat olsun inş. seninkide çıkıntı bareler ama büyük oyüzden hem kıza hem erkeğe benzetiyolar bence . hayırlı olsun bebeğin inş.doktora nezaman gitceksin

Son düzenleme:
Bnmde bebegimin tahmini dogum tarihi 11 aralik seninde yanilmiyorsam.10 aralikti ayni gunlerde kalmisiz galiba :)ben d.bakirda oturuyorum ..
Oturdugum semtle hastane arasinda cok mesafe var ...esim olmadan gidemiorum esimde ogretmen sinav yogunlugu bitene kadar bana karisma diyorr ...ne zaman gidecegim belli deil..sence bebegimin cinsiyeti daha cok neye benziyor...senin cvpdan sonra birdaha yorumlara bakmayi dusunmuyorum..migrenim tuttu walla :)))

canım tahmini doğum tarihim adet tarihine göre 10 aralık ama utrasyonda 6gün küçük çıktı. benim kızkardeşimde d.bakırda geçensene ıgitmiştim allah yardımcınız olsun oranın özel hastanesi buranın devlet hastanesinden kötü. hele devlet hastaneleri allahım işkence gibiydi . allahim vijdan versin. canım seninle aynı durumdayım bende. net değil fotolarımız orkdm paylaştığı fotolar gibi olsa hemen cevap verirdim. kızdan erkeğe dönen nublara benzettim seninkini. daha çok kız nubu gibi pareler ama çıkıntı büyük olunca erkek olabilir diyodu orkdm. . sana düşen sabırla beklemek . rabbim gönlüne göre versin iyi bi doktor bulabilirsen 14 haftayı doldurunca git bence rahatlarsın. bende inş. haftaya gitcem inş. öğrenirim

Tskr ederim cnm cok saol...Bnm bebegiminde 3 gun gelisimi geri ,daha dogrusu gec dollemisim...buradaki hastanelerr insani hastaa ediyor..iyi bir dr.bulamadim acikcasi.ozele randevulu gittigim halde 2_3 saat bekliyorum...dogru duzgunde ilgilenmiyorlar. Birde burda drlar 4.aya kadar cinsiyeti soylemek istemiyorlarmis..kiz bebeklerini aldiranlar oluyormus o yuzden erken zamanda pek tahminde bulunmuyorlar. herseyin hayirlisi olsun ...

dilco bence senin kız..
rosechina bence seninki de erkek..

teşekkür ederim canım bana da erkek gibi gelio gelişiminden dolayı sağlıklı ve hayırlısı olsun tatlım :) haftaya salı randevum var ozamanki foto yuda ekleyeceğim daha net belli olabilir :)

benim minnakım neye bnzıyo hanımlar. 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…