dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Arkadaslar 18 haziranda belli olacak benim daha on bes gun varr yani 13 haftalikken cinsiyetini soylerim dedi doktorum konuyu acan arkadasimin paylastigi fotoya cok benziyor benim bebisin fotosu burada biraz bulanik cikmis :) ogrenince yazicam insallah

Cok siddetli bulantilarim olmadi yuzumde falan lekelenmede olmadi ama karnim sivri degil yayvan birazda popom buyudu

Belirtilernde kız belirtileri sana ip ucu erkn hamilelikte bel agrısımı kasık agrısımı oldu belse erkek kasıksa kızz birde goguslerin çok buyuduyse kız bas agrın varsa erkek :)

canım ben 17 haftalık tam öyle öğrendim 15 16 haftalıkken de öğrenebilirsin rahatlıkla sen kaç hafta oldun hayırlısıyla

Belirtilernde kız belirtileri sana ip ucu erkn hamilelikte bel agrısımı kasık agrısımı oldu belse erkek kasıksa kızz birde goguslerin çok buyuduyse kız bas agrın varsa erkek :)

Hakikaten uyuyo bel agrim olmadi hic genelde kasiklarimda hafif agrilar oldu goguslerimde kocaman oldu basim agrimadi bakalim doktor ne diycek.aslinda kiza benziyo dedi ama kesin degil deyince inanamadim.10gun sonra kesin bisey diycek.insallah kizdir cok istiyorum.tesekkur ederim bilgi icin :)

Cnm doktor kıza benziyor dediyse kızdır çunku onlar daha profosyonel işi onların biliolar sen kaç haftalıksın doktor onikinci haftada kıza benzio dediyse buyuk ihtimal kızdır çunku o haftadan snra bidaha nub çikmaz bnde hamileyim bi oglum var şimdiki dokuz haftalık bnde erkk hissedyrm bel agrısı bas agrısı erkek bebege dair hersey bnde mevcut ama belli olmuyr bi oglm daha olsun isterim bide tam yumurtlma gunumde hamile kaldım ama butun takvimler hep kız dio bklm hayırlısı

benimki ne acaba? tahmin eden var mı?

Eklentiler

• $10390246_10152497808887871_2422763676891907684_n.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 66

Bana 12+3 ye bakti doktor su an 13+2 yim.ama kesin degil degisebilir dedi hepsi birbirine benzer bu haftada dedi o yuzden kafam karisti.Allah seninde gonlune gore verir umarim.bu arada kayseridemi yasiyosun?

Kizlar sizlerin paylastigi ultrason sonuclari cokk guzel ya nasil makinnin iyivoldunu anlarim hangi devlet ve ozel ssk anlamali hastaneye gittiysem verdikleri kagitta bictyrlu cocuk goremedim simsiyah ultrasin sonuckari aliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar mrb bende 10+4 teki usg fotosunu koyuyorum yorumlarsanız çook sevinirimm
ne olursa olsun hepimizin sağlıklı olsun :)

nub belli değil ama anlaşılmıyor. acaba kız mı?
canım cevabin için teşekkür ederim. Sanki bacaklarini havaya kaldirmis poposu net görünüyor pozisyonu müsait aslında cikinti olsa görünmez miydi bilemiyorum ki ama cikinti bende göremiyorum kiz olabilir mi diyorsun yani canim doktora gitmeme 3 hafta var daha

Bana 12+3 ye bakti doktor su an 13+2 yim.ama kesin degil degisebilir dedi hepsi birbirine benzer bu haftada dedi o yuzden kafam karisti.Allah seninde gonlune gore verir umarim.bu arada kayseridemi yasiyosun?

Ewet kayserideyim sen nerde yasıosun

bizim seninle aramızda 1 gün var. iki gün önceki ultrason görüntüsünü koydum. hala bişey diyen olmadı. ama benimkinde de çıkıntı net değil. bende tam anlayamadım. kız mı dedim kendi kendime. ama 1 oğlum var bu da kız olsun isterim yani, o yüzden mi kıza yoruyorum bilmiyorum. ama erkek nubu popoya paralel değil dik se eğer kız olma ihtimali daha yüksek bence. paralel net anlaşılmayabilir ama erkek anlaşılır bence, bu nub yöntemi aksi çıkan varmı bilmiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…