dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

:KK34: bizim seninle aramızda 1 gün var. iki gün önceki ultrason görüntüsünü koydum. hala bişey diyen olmadı. ama benimkinde de çıkıntı net değil. bende tam anlayamadım. kız mı dedim kendi kendime. ama 1 oğlum var bu da kız olsun isterim yani, o yüzden mi kıza yoruyorum bilmiyorum. ama erkek nubu popoya paralel değil dik se eğer kız olma ihtimali daha yüksek bence. paralel net anlaşılmayabilir ama erkek anlaşılır bence, bu nub yöntemi aksi çıkan varmı bilmiyorumki

bak bu 2 gün önceki görüntü

Eklentiler

• $10390246_10152497808887871_2422763676891907684_n.jpg
    $10390246_10152497808887871_2422763676891907684_n.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 86
:KK34: bizim seninle aramızda 1 gün var. iki gün önceki ultrason görüntüsünü koydum. hala bişey diyen olmadı. ama benimkinde de çıkıntı net değil. bende tam anlayamadım. kız mı dedim kendi kendime. ama 1 oğlum var bu da kız olsun isterim yani, o yüzden mi kıza yoruyorum bilmiyorum. ama erkek nubu popoya paralel değil dik se eğer kız olma ihtimali daha yüksek bence. paralel net anlaşılmayabilir ama erkek anlaşılır bence, bu nub yöntemi aksi çıkan varmı bilmiyorumki
benim ilk bebeğim olacak kismetse o yüzden cinsiyet çok önemli değil aslında ama kiz olursa çok seviniriz :) senin de inşallah gönlüne gore olur belirgin bir cikinti olsaydi yanilma payi olmuyor pek ama bizimki belli olmadigi için bende emin olamiyorum ama kiza daha yakin sanirim

Benim ult rason sizinki gibi deil kizlar ya bebk bile belli deil cihazin guzel oldgunu nasil anlayip gitmeyliyim nasil bilicem iyi ultrason cihazi nerede

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba. Benimde ikinci çocuğum bu nedenle merak var. Bir kızım var. Allah sağlıklı versin hepimize. 10+0 ultrasonu bakarsanız sevinirim. $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

pattosa bu usg sanırım 10 haftalık. . çok küçük çünkü henüz belli oaz bu haftada 11 hatta 12 hafta sonrası daha uygun..

kiz gibi geldi bana :KK66:

Hadi ya ilk bebiş olacağı için farketmez diyorum. Sadece Allah'tan sağlıklı ve hayırlı olmasını diliyorum inş :)) Ama ablamın 3 oğlu var kuzenlerin hepsinde oğlan çocuğu var herkes bende kız istio :)) hayırlısı olsun 12. Haftada kontrolümüz var ense ve 2 li tarama. Ozaman ki usg fotosunu da eklerim :)

rica ederim canım; )
rosechina 12 haftalikken daha ne belli olur onu da görelim de öyle netleşelim ama tabi hepsi tahmin gibi bişi kesin degil )

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402142411.513398.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402142438.322017.jpg
Benim cinsiyeti belli ama yinede merak ettim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dr tahmin etti kızlar :) sizce ne benim kuzum:)

Eklentiler

• $1402143239664.jpg
    $1402143239664.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 61
% 80 erkek dedi doktor :) kıza mı benziyo :)

% 80 erkek dedi doktor :) kıza mı benziyo :)

Hadi yaaaa ben tamamen ilk sayfadaki resimden yola çıkmıştım:))

X