- 14 Nisan 2014
- 991
- 115
Ewet kayserideyim sen nerde yasıosun
Ben evlenene kadar kayserideydim canim.ailemde orda yasiyo hala.su an rizedeyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewet kayserideyim sen nerde yasıosun
bizim seninle aramızda 1 gün var. iki gün önceki ultrason görüntüsünü koydum. hala bişey diyen olmadı. ama benimkinde de çıkıntı net değil. bende tam anlayamadım. kız mı dedim kendi kendime. ama 1 oğlum var bu da kız olsun isterim yani, o yüzden mi kıza yoruyorum bilmiyorum. ama erkek nubu popoya paralel değil dik se eğer kız olma ihtimali daha yüksek bence. paralel net anlaşılmayabilir ama erkek anlaşılır bence, bu nub yöntemi aksi çıkan varmı bilmiyorumki
benim ilk bebeğim olacak kismetse o yüzden cinsiyet çok önemli değil aslında ama kiz olursa çok seviniriz :) senin de inşallah gönlüne gore olur belirgin bir cikinti olsaydi yanilma payi olmuyor pek ama bizimki belli olmadigi için bende emin olamiyorum ama kiza daha yakin sanirimbizim seninle aramızda 1 gün var. iki gün önceki ultrason görüntüsünü koydum. hala bişey diyen olmadı. ama benimkinde de çıkıntı net değil. bende tam anlayamadım. kız mı dedim kendi kendime. ama 1 oğlum var bu da kız olsun isterim yani, o yüzden mi kıza yoruyorum bilmiyorum. ama erkek nubu popoya paralel değil dik se eğer kız olma ihtimali daha yüksek bence. paralel net anlaşılmayabilir ama erkek anlaşılır bence, bu nub yöntemi aksi çıkan varmı bilmiyorumki
maşallah teyzesi teşekkür ederim aslında 4 cm cik :) ama kıpır kıpırdı maşallah
pattosa bu usg sanırım 10 haftalık. . çok küçük çünkü henüz belli oaz bu haftada 11 hatta 12 hafta sonrası daha uygun..
kiz gibi geldi bana
canim kiz mi bildim mi :)Eki Görüntüle 1148635
Eki Görüntüle 1148636
Benim cinsiyeti belli ama yinede merak ettim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1148635
Eki Görüntüle 1148636
Benim cinsiyeti belli ama yinede merak ettim :)
canim kiz mi bildim mi :)
% 80 erkek dedi doktor :) kıza mı benziyo :)
Hadi yaaaa ben tamamen ilk sayfadaki resimden yola çıkmıştım:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaaaa çok sasirdim bende ilk sayfadakine gore yorumladim yüzde yüz kiz bu bebis dedim değilmiş ya çok ilginç :)% 80 erkek dedi doktor :) kıza mı benziyo :)