dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Bu ucuncu oldugu icin artik deneyimliyim tabi hemen anladim ve bir test aldim cikacagindan cok emindim esim bile yok canim demisti gorunce o da sasirdi :) dr a gittigimde daha kese bile yoktu kan tahlilinden ogrendik bugun itibari ile tam 11+2 yiz allah isteyen herkese versin insallah

Ben cinsiyetini henuz ogrenemedim bende bekleyenlerdenim ne olursa hayirli olsun ama insanda merakediyor canimm :):)

Arkadaslar lutfen bilen biri ilgilensin artik .kac defa sordum resmi kac defa attim 1 Allahin kulu donup bakmadi bildiginiz seyi paylasmak bu kadar mi zor
canım ya görüntü net değil belki ondan yorum yapmıyolar . benimkinede bu sayfada erkek açtığım sayfada kız diyolar . şaşırdım kaldım elde var sıfır

canım ya görüntü net değil belki ondan yorum yapmıyolar . benimkinede bu sayfada erkek açtığım sayfada kız diyolar . şaşırdım kaldım elde var sıfır

Goruntu net degil yazsalar anliycam canim ama yok yani.son kez attim zaten resim biri lutfedene kadar doktor soyluycek

10+3 tük burada arkadaşlar bize de yorum yapar misiniz cinsiyet tahmini için

Eklentiler

• $20140605_124933.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 48
Bebegin kafasi ayagi neresi anlayamoyorum vala kizlar ben ikinci gebeligim bu ilk kinde de bakip bakip anlamamistim bundada anlamiyotum ultrason kagidino bi ters bi duz ekledim😄
http://www.hizliresimyukle.com/image/t6i

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar burdakı ızlenımler faldan hallice Allah bılıyor bnde cook merak edıyorum banada bakan olmadı ne dıyelim degısebılıyor o nub denılen cizgi 11 hafta cok erken en az 15 haftada netlesır tahmin edılebıkır ama yorumdan ıbaret işte o kdr okul okuyup net bılgı veremıyoken lise mezunu ve hıc tıp bılgısı olmayıp zor tahmin o kAdar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar bu fotoyada bı yorum alabılırmıyım 11 haftalık burda bebıs

Eklentiler

• $image.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $image.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 61
Ayselgultrk bence kiz seninki bilgim oldugundan degil ole hissettim😄

Kızlar arkadasim hamile bebeğinin cinsiyetini çok merak ediyoruz bizimkinide tahmin eder misiniz :) 12+3 günlük burada

Eklentiler

• $1401991805510.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Bi kaç foto daha lütfen yorumlar misiniz

Eklentiler

• $1401992030968.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 60
  • $1401992052550.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…