- 10 Ekim 2013
- 251
- 3
- 34
Kizlar yorumlarinizi bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gurbet guzeli ablacim dun eger gordugum nubsa erkek demistin bugun o fotograftan 1 hafta sonra cekilen fotagrafi yukluyorum insallah yardimci olursan cok sevinirim insallah bu fotografta nubu gorunuyordurEki Görüntüle 1021392
her ikinizinde erkek her ne Kadar sutanin bebeginin paralel olsada ucu yukari bakiyor
mrvdrml cnm sana erkek diyorum bennnn
CAnımmm cok sağol tesekkur ederımmm herkess erkek dedi bakalım 2 hafta sonra gıdıcem bakalm gostercekmıı cokk mrk edıyorum :))ayy hadi hayırlısı olsun yaa ben baktım baktım bulamadım çözemedim sagol arkadasım erkek olursa ismi hazır da kız olursa kafam çok karışık isim konusunda :)
Yanlis anlattim sanirim :)bebeginin yuzu hafif bise donuk.bebegin tam yandan cekilmis fotolarinda daha net gorunuyor demek istedigim.benim fotolara yorum gelmemisEki Görüntüle 1024042 boyle bakmaya çalışsan doktor bi tahminde bulundu aslında ama ben değişecek diye korkuyorum cinsiyetimiz ne verirse Allah'tan tabi ama iki günde olsa alıştım sanırım :)
Yanlis anlattim sanirim :)bebeginin yuzu hafif bise donuk.bebegin tam yandan cekilmis fotolarinda daha net gorunuyor demek istedigim.benim fotolara yorum gelmemishaftaya 2li test var insallah doktor bi yorum yapar.
sultan hanim sevgi kandemirmi dedi kiz diye insallah saglikli bir sekilde bebeginizi kucaginiza alirsinizMerhaba Gurbetgüzeli bana da erkek demiştin. Şimdi 13/6 haftalık oldum ve doktorum kız dedi ancak yine de tereddütüm var. O kadar çok erkek bebek gördüm ki rüyamda o nedenle. yeni fotolarını yeniden yüklüyorum. Bir bakarsan sevinirim.Şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 1026712 Eki Görüntüle 1026707 Eki Görüntüle 1026710
Hayır başka bir doktor
bilgili zaten bir baktimi anliyor hastane biraz pahali ucret olrak daha uygun ve iyi bakan bi yer ariyorum bulursam giderim bulmassam sevgi hanima devamBen geçici olarak burdayım zaten sevgi hanım için bilgili diyordun niçin değiştiyorsun ki. Ben pek ısınmadım o kadar
Burdan bir arkadaş USG resminden yüzde 80 kız demişti. Oğlum olacakmış. doktor net erkek dedi
Merhaba Gurbetgüzeli bana da erkek demiştin. Şimdi 13/6 haftalık oldum ve doktorum kız dedi ancak yine de tereddütüm var. O kadar çok erkek bebek gördüm ki rüyamda o nedenle. yeni fotolarını yeniden yüklüyorum. Bir bakarsan sevinirim.Şimdiden teşekkürlerEki Görüntüle 1026712 Eki Görüntüle 1026707 Eki Görüntüle 1026710
Evet hayatım zaten yanılmıyorsam siz kız demiştiniz önceki fotoya göre. Sağlıklı sıhhatli olsun inşallahPoposunu donmus gorunmuyo nubu kesinmi dedi
:bizimde 3.kızımız geliyormuş.zeynepcim yanılmapayıyla beraber erkege benzetmiştiniz.kısmette yokmuş olsun saglıklı olsun kurban olurum bunlara ben .rabbim tüm isteyenlerede versin inş.[/QU
Hayirli evlat olurlar ins en onemli sey onlarin saglikli olmalari dusuncelerin cok guzel annesi benimde ikinci kizim yolda bugun agrilarim var yarin gecmezse dr gidicem en buyuk korkum erken dogum uapmak onun kiz oldugnu ogrrndigimde icim burkulmadi dersem yalan olur ama suan hep dua ediyorum kuzum yeterki saglikla kucagima gelsin Allahim acisini gostermesin insanoglu iki meyvedende olsn istiyo tabiki ama en onemlisi Allah isteyen herkesi saglikli evlat sahibi yapsin onlarin imtihani daha zor iste bugun baya boyle seyler dusundum halimize sukurler olsun agrilarim duzensiz oluyo kasik ve belimde hic dr gtmek istemiyorum olmsuz bisi duymaktan korkuyorum heralde yengemiz erkn dogum yapti bebisi 1400gr dogdu sanirim bende etkilendim cok kendimi dinliyorum dualarinizda dogan bebisimize yer verirseniz cok sevinirim ins bian once iyi olur