dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kizlar yorumlarinizi bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ArkAdaslar bebislerde en iyi 12 13.haftalarda yan yatiyosa nub gorunyor on haftalktada bazen gorunuyo ama Daha o hftada tam seklini almamis oluyo tahmin yapsak yanlis cikiyo birde bebek otrur pozusyondaysada gorunmuyo ben gorursem yorum yapiorum goremiyosam bisi demiyorum son gunlerde net goruntu hic gelmez oldu soyle kesin sudur diyebilicegimiz.hepinizin gonlundeki olur ins saglikli bisrkilde kib hamis arkadaslr

kızlar bebeğim burda 11+3 haftalık bi yorum yaparmısınızzz lütfennn:44:

Eklentiler

• $Görüntü2081.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
her ikinizinde erkek her ne Kadar sutanin bebeginin paralel olsada ucu yukari bakiyor

mrvdrml cnm sana erkek diyorum bennnn

Merhaba Gurbetgüzeli bana da erkek demiştin. Şimdi 13/6 haftalık oldum ve doktorum kız dedi ancak yine de tereddütüm var. O kadar çok erkek bebek gördüm ki rüyamda o nedenle. yeni fotolarını yeniden yüklüyorum. Bir bakarsan sevinirim.Şimdiden teşekkürler

Burdan bir arkadaş USG resminden yüzde 80 kız demişti. Oğlum olacakmış. doktor net erkek dedi

kızlaaaar benimkinede yorum yapabilir misiniz lütfen çook merak ediyorummmm ama hep hata oluştu diyo yuklemiyo fotografı

ayy hadi hayırlısı olsun yaa ben baktım baktım bulamadım çözemedim sagol arkadasım erkek olursa ismi hazır da kız olursa kafam çok karışık isim konusunda :)
CAnımmm cok sağol tesekkur ederımmm herkess erkek dedi bakalım 2 hafta sonra gıdıcem bakalm gostercekmıı cokk mrk edıyorum :))

Eki Görüntüle 1024042 boyle bakmaya çalışsan doktor bi tahminde bulundu aslında ama ben değişecek diye korkuyorum cinsiyetimiz ne verirse Allah'tan tabi ama iki günde olsa alıştım sanırım :)
Yanlis anlattim sanirim :)bebeginin yuzu hafif bise donuk.bebegin tam yandan cekilmis fotolarinda daha net gorunuyor demek istedigim.benim fotolara yorum gelmemis haftaya 2li test var insallah doktor bi yorum yapar.

Yanlis anlattim sanirim :)bebeginin yuzu hafif bise donuk.bebegin tam yandan cekilmis fotolarinda daha net gorunuyor demek istedigim.benim fotolara yorum gelmemis haftaya 2li test var insallah doktor bi yorum yapar.

Bizimde bu hafta var ikili test. Artık netleşir cinsiyeti. Teşekkür ederim yine de

Ben geçici olarak burdayım zaten sevgi hanım için bilgili diyordun niçin değiştiyorsun ki. Ben pek ısınmadım o kadar

Ben geçici olarak burdayım zaten sevgi hanım için bilgili diyordun niçin değiştiyorsun ki. Ben pek ısınmadım o kadar
bilgili zaten bir baktimi anliyor hastane biraz pahali ucret olrak daha uygun ve iyi bakan bi yer ariyorum bulursam giderim bulmassam sevgi hanima devam

Burdan bir arkadaş USG resminden yüzde 80 kız demişti. Oğlum olacakmış. doktor net erkek dedi

Tahmin isterken isimle yaziyorsun sonrada burdsn bir arkadas diyosun. Yanildimndiyemi anlamadim?? Kiz dedigim icinmi? Tahmin ettim yanlismis demekki o zaman tahmin istemeyin yanlis tahmilere katlanamiyorsaniz. Bebeginizde hayirli olsun.

:bizimde 3.kızımız geliyormuş.zeynepcim yanılmapayıyla beraber erkege benzetmiştiniz.kısmette yokmuş olsun saglıklı olsun kurban olurum bunlara ben .rabbim tüm isteyenlerede versin inş.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…