- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 34
Erkek diOrum.ben. arkadaslarnogrenenler kaybolmasinlar hbr etsinler lutfen..
canim tam yatay fotolarda cikinti daha net belli oluyor burada bebegin hafif bize donuk oldugu icin tam belli olmuyor o yuzden bisey diyemiyorum.Eki Görüntüle 1024005 bana da tahmin uürütebilirmisiniz lütfeeeen ydoktorum %65 bi tahminde bulundu aslında ama bakalım burası ne söyleyecek nooolursunuz ya birsey diyin bana da
canim tam yatay fotolarda cikinti daha net belli oluyor burada bebegin hafif bize donuk oldugu icin tam belli olmuyor o yuzden bisey diyemiyorum.
doktorun dediği ile nub tahmini tutuyor mu canm
işte ben de bunu çözmeye calısıyorum :) doktoruma sordum ilk basta soylemeyecekti nuba göre söyleseniz dedim ok oyle birsey inanmayın soyle seylere dedi sonra tahminde bulundu
banada doktor yüzde 60 erkek dedi. Burda bi arkadaş yüzde seksen kız dedi. P.tesi gitcem bakalım kim haklı:) kafam karışık
şuanda 18 haftalık. o resimde 16 haftalıktı canm sen kaç haftalıksınSen kaçıncı haftadasın canım? 4d ile baktımı doktorun? Ben baktım senin resme ama cok bulanık hiç birsey anlamadım :s
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
şuanda 18 haftalık. o resimde 16 haftalıktı canm sen kaç haftalıksın
Sen kaçıncı haftadasın canım? 4d ile baktımı doktorun? Ben baktım senin resme ama cok bulanık hiç birsey anlamadım :s
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
18 haftayım ama hala belirsiz:) karnımın şekline göre ben kız diyorum. yaygan çünkü. iki hafta sonra ayrıntılı ultrason çekcekler. sende açıkla hadi nub ve doktor tutuyormu birbirini:)
selam kızlar. dr um ve sizler erkek demiştiniz.
ama 15. haftada kızım olcağını öğrendim:)))))
selam kızlar. dr um ve sizler erkek demiştiniz.
ama 15. haftada kızım olcağını öğrendim:)))))
Eki Görüntüle 1024338
Neden kimse banada birsey yazmıyor lütfen ya rica ediyorum yorum yaparmısınız?
Kediyi merak öldürürmüş. Kız, ben de çok meraklıyım. Senin bebişin resmi çok net ama nub hiç belli değil. Plesantanın hızasında mı acaba!. İşte nub paralel mi dik mi yorum yapılamıyor bence. İkili teste tekrar bir resim edinirsen daha net bakılabilir.