dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Eki Görüntüle 1024005 bana da tahmin uürütebilirmisiniz lütfeeeen ydoktorum %65 bi tahminde bulundu aslında ama bakalım burası ne söyleyecek nooolursunuz ya birsey diyin bana da
canim tam yatay fotolarda cikinti daha net belli oluyor burada bebegin hafif bize donuk oldugu icin tam belli olmuyor o yuzden bisey diyemiyorum.

canim tam yatay fotolarda cikinti daha net belli oluyor burada bebegin hafif bize donuk oldugu icin tam belli olmuyor o yuzden bisey diyemiyorum.

$image.jpg boyle bakmaya çalışsan doktor bi tahminde bulundu aslında ama ben değişecek diye korkuyorum cinsiyetimiz ne verirse Allah'tan tabi ama iki günde olsa alıştım sanırım :)

doktorun dediği ile nub tahmini tutuyor mu canm

İşte ben de bunu çözmeye calısıyorum :) doktoruma sordum ilk basta soylemeyecekti nuba göre söyleseniz dedim ok oyle birsey inanmayın soyle seylere dedi sonra tahminde bulundu

işte ben de bunu çözmeye calısıyorum :) doktoruma sordum ilk basta soylemeyecekti nuba göre söyleseniz dedim ok oyle birsey inanmayın soyle seylere dedi sonra tahminde bulundu

banada doktor yüzde 60 erkek dedi. Burda bi arkadaş yüzde seksen kız dedi. P.tesi gitcem bakalım kim haklı:) kafam karışık

banada doktor yüzde 60 erkek dedi. Burda bi arkadaş yüzde seksen kız dedi. P.tesi gitcem bakalım kim haklı:) kafam karışık

Sen kaçıncı haftadasın canım? 4d ile baktımı doktorun? Ben baktım senin resme ama cok bulanık hiç birsey anlamadım :s

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sen kaçıncı haftadasın canım? 4d ile baktımı doktorun? Ben baktım senin resme ama cok bulanık hiç birsey anlamadım :s

18 haftayım ama hala belirsiz:) karnımın şekline göre ben kız diyorum. yaygan çünkü. iki hafta sonra ayrıntılı ultrason çekcekler. sende açıkla hadi nub ve doktor tutuyormu birbirini:)

18 haftayım ama hala belirsiz:) karnımın şekline göre ben kız diyorum. yaygan çünkü. iki hafta sonra ayrıntılı ultrason çekcekler. sende açıkla hadi nub ve doktor tutuyormu birbirini:)

Ama bana kimse birsey söylemedi ki nubla ilgili doktorum şuan için sadece %65 tahminde bulundu ya sence neye benziyor ki bebiş

ben nubtan anlamıyorum canım. anca göbek şeklinden hiç yanlmadım :) allah gönlüne göre versin

Canim bana kendi drum ve hastanenin bashekimi erkek dedi.
Benim iki kzim var sukur.

Nub teorisine gelince tabiiki hep tutmaz sonucta resmin kalitesine gore ve gozukuyorsa diyoz.ki bende buraya ekleyip tahmin isteyenlerdenim. Benimki tuttu. Kendimde gordum dr demeden. Dr lar bile allah askiniza yaniliyor. Kiza erkek erkege kiz diyolar. Kaldiki burda sadece bi goruntuden tahmin yapiliyo. Ki yukardada tahmin yaziyor. Tabiikide yanilma oluyor.

Eki Görüntüle 1024338

Neden kimse banada birsey yazmıyor lütfen ya rica ediyorum yorum yaparmısınız?

Kediyi merak öldürürmüş. Kız, ben de çok meraklıyım. Senin bebişin resmi çok net ama nub hiç belli değil. Plesantanın hızasında mı acaba!. İşte nub paralel mi dik mi yorum yapılamıyor bence. İkili teste tekrar bir resim edinirsen daha net bakılabilir.

Kediyi merak öldürürmüş. Kız, ben de çok meraklıyım. Senin bebişin resmi çok net ama nub hiç belli değil. Plesantanın hızasında mı acaba!. İşte nub paralel mi dik mi yorum yapılamıyor bence. İkili teste tekrar bir resim edinirsen daha net bakılabilir.

Ya doktorum %65 kız dedi ama işte nuba göre ne cıkıyor onu merak ettim neyse bu hafta 14. Haftada olacağım ikili testin var artık netlik kazanır yavaş yavaş

Benim bebişim için tahminde bulunabilecek misiniz bakalım:) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1394960952.211916.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar yorumlarinizi bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1394965589952.jpg
    $1394965589952.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 52
X