dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kizlar hepinize Merhaba ben yeniyim burda çok dikkatimi çekti ve üye oldum ben iki tane Bebeğimi kaybettim birini 10 haftalik düşürdüm diger meleğimi dogduktan 4 ay sonra kaybettim ilkinin cinsiyetini bilmiyorum ama vefat eden melegim erkekti simdi 13 haftalik tekrar hamileym inş rabbim bu bebegi bagislar bana sayfaniz dikkatimi cekti ben elbette en basta saglikli sihatli olmasi istiyorum ama kaybettigim bebegi erkek oldugu icim erkek olmasini istiyorum bende koysam usg yi yorum yapar misiniz ozellikle ORKDM RICA ETSEM COK TEŞEKKÜR EDERİM SIMDIDEN $IMG-20140318-WA0005.jpg $IMG-20140318-WA0005.jpg :

Kizlar hepinize Merhaba ben yeniyim burda çok dikkatimi çekti ve üye oldum ben iki tane Bebeğimi kaybettim birini 10 haftalik düşürdüm diger meleğimi dogduktan 4 ay sonra kaybettim ilkinin cinsiyetini bilmiyorum ama vefat eden melegim erkekti simdi 13 haftalik tekrar hamileym inş rabbim bu bebegi bagislar bana sayfaniz dikkatimi cekti ben elbette en basta saglikli sihatli olmasi istiyorum ama kaybettigim bebegi erkek oldugu icim erkek olmasini istiyorum bende koysam usg yi yorum yapar misiniz ozellikle ORKDM RICA ETSEM COK TEŞEKKÜR EDERİM SIMDIDENEki Görüntüle 1031606 Eki Görüntüle 1031606 :

canim cok karanlik biraz aydinlikta cek gorunmuyo

merhaba arkadaşlar bana 2 kişi tahmin yapmıştı biri kız biri erkek dedi
bunlar da ultrason fotolarımız
$13+2.jpg $12+3(2).jpg $11+1.jpg

sonuçç erkekimiz olcak Rabbim nasip etsin inşallah:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::KK52::KK52:

Merhaba arkadaslar bizde dun doktora gittik ve %95 kiz dedi.hepimiz saglikla kucaginiza alalim bebislerimizi insallah :)

bugün doktora gittim arkadaşlar 11+6 olması lazım ama ultrason cihazından da kaynaklı olabilirmiş bebim bebeğim için 11+1 günlük dedi 4,33 cm
cinsiyeti hakkında yorum yapabilir misiniz $1560473_10203605113436668_123777110_n.jpg

kızlar topigi ateş ölçme topiginden duydum nublardan tahmin ediyormuşsun cinsiyetini..lütfen banada yardım edin.. kızım olursa bi adı kayınvaldemin adı olacak ve ilk bebegim benim..o yüzden erkek olsun kendi istedigim ismi koyayım istiyorum.. l
tfen bi yardım edin bana... :KK43: $Fotoðraf1617.jpg $Fotoðraf1618.jpg $Fotoðraf1619.jpg $Fotoðraf1620.jpg

Kizlar yrn 11 haftaya giriyoruz.yorum yapabilirmisiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yorumlatinizi bekliyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1395827347850.jpg
    $1395827347850.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 50
kızlar topigi ateş ölçme topiginden duydum nublardan tahmin ediyormuşsun cinsiyetini..lütfen banada yardım edin.. kızım olursa bi adı kayınvaldemin adı olacak ve ilk bebegim benim..o yüzden erkek olsun kendi istedigim ismi koyayım istiyorum.. l
tfen bi yardım edin bana... :KK43:Eki Görüntüle 1038042 Eki Görüntüle 1038043 Eki Görüntüle 1038044 Eki Görüntüle 1038045

canim resimleri daha yakindan ve yansima olmadan cekersen yorum yapabilirim resimler uzaktan cekilmis net degil

bugün doktora gittim arkadaşlar 11+6 olması lazım ama ultrason cihazından da kaynaklı olabilirmiş bebim bebeğim için 11+1 günlük dedi 4,33 cm
cinsiyeti hakkında yorum yapabilir misinizEki Görüntüle 1037575
canim nubu gorunmuyo gerci bebegin haftasina gore tam belli degil heryeri bu yuzden benim tahminim kiz cunku kiz cocuklari daha gec insan seklini aliyor

Arkadaşlar sonuçta burdaki arkadaşlarımız ultrasın resimlrine bakarak yorum yapıyorki yani yüzde yüz budur diyemiyor kimse.İnsanız sonuçta yanılabiliriz.Düşünün doktorlar ultrasonda canlı canlı görüpte yanılıyorlar yani.Mesela benim teyzeme hep kız dediler doguma kadar ama oglumuz oldu :)

dr benim bebegime kafasının biraz uzun oldugunu söylüyor.benimki dondurulmuş embriyoya korkuyorum .allah saglık versin tüm bebişlere2:KK55:26 haftalık olduk biz

X