arkadaşlar yorumcu.com sitesine güveniyomusunuz.bir arkadaşım sitedeki tahminlerin doğru çıktığını söylüyor.ben baktım erkek çıktı ama doktor büyük ihtimalle kız demişti.ama 17 sinde tekrar kontrol var balakım bu sefer kesin belli olucak inşallah.isteyen arkadaşlar için bakıp söyleyebilirim.yalnız annenin doğum saati,doğum tarihi ve son adet tarihi gerekiyor.yalnız cevap vermem biraz gecikmeli olabilir çünkü çalışıyorum 2 çocuk var.
resim buyuse birsey diyebilirimde buyumuyor
Eki Görüntüle 1020868 teyzesi bizede yorum yaparmısınız acaba
8+6 gunluk.yorum yaparmisiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
8+6 gunluk.yorum yaparmisiniz
bence erkek ultrasonagore solda olunca erkek diyorlar
evet nubu bilmiyorum ama ultrasona gore solda olunca erkek cogunlukta tutuyor bakalim sizde tutacakmiElimde solda suruyo.karnimin ustune koyuyorum fotoyu sag oluyo.nubdan belli degil sanirim degilmi
Umarım bu kez yükleyebilmişimdir. Daha önce de dediğim gibi 12/3 haftalık oldum. yorumlarınızı bekliyorum.
fatos hanim banada bi yorum Eki Görüntüle 1021900 yaparmisinizEki Görüntüle 1021898
Cnm bakiota anladigim.zaman yorum yapuyirum
Ama gormedigim zaman yanlis tahminde bulunmak istemiyorum. Senin icine ne bana erkek gibi geliyo saglikli olsunda kismet
bana erkek gibi geliyor saglikli olsunda kismetCnm bakiota anladigim.zaman yorum yapuyirum
Ama gormedigim zaman yanlis tahminde bulunmak istemiyorum. Senin icine ne doguyor?
bana erkek gibi geliyor saglikli olsunda kismet