dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

arkadaşlar yorumcu.com sitesine güveniyomusunuz.bir arkadaşım sitedeki tahminlerin doğru çıktığını söylüyor.ben baktım erkek çıktı ama doktor büyük ihtimalle kız demişti.ama 17 sinde tekrar kontrol var balakım bu sefer kesin belli olucak inşallah.isteyen arkadaşlar için bakıp söyleyebilirim.yalnız annenin doğum saati,doğum tarihi ve son adet tarihi gerekiyor.yalnız cevap vermem biraz gecikmeli olabilir çünkü çalışıyorum 2 çocuk var.

Canim bana bakarsan cok ama cok sevinirim dogum tarihim 24.05.1983 dogum saatim sabaha karsi 4 civari son adet tarihim 26 ocak belki buda dorulursa iliski tarihi 7 subat merakla bekliyorum cevabini simdiden tesekkurler

Bna yorum yapilmicakmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm yorumcu cin takvimi vs bu gibi seylere inanmayin. Onkar nerden bilebilirki..sadece tahmun e yuzde elli oldugu icin tutanlarda tuttu diyo. Tutmayanlarida cok var. O hangi soerm dolledi hangi x mi y mi bereden bilebilirlerki..

benimde cok merak ettiğim bir konu cinsiyet, yorumlarınızı bekliyorum. ultrasonda 12+0 dık :)

Eklentiler

• $20140309_210750.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 83
8+6 gunluk.yorum yaparmisiniz

Eklentiler

• $1394699245477.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 74
Elimde solda suruyo.karnimin ustune koyuyorum fotoyu sag oluyo.nubdan belli degil sanirim degilmi

evet nubu bilmiyorum ama ultrasona gore solda olunca erkek cogunlukta tutuyor bakalim sizde tutacakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…