dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Konulara bakarken tesaduf bu sayfayi gordum. Bir bayanin takvim hesapladigi yaziyordu.rica etsem banada bakabilirmisiniz.herkeza hayirli dogumlar dilerim.kiz bebek icin hangi aylar olur. Dogum tar.24.07.1979 esimin 29.03.1973 sat 28. Subat 2014.simdiden tesekkurler

zeynepcim yorumun için sagol .:44:yokmu başka yorum yapan orkide diye bi arkadaşdan da yorum istiyorum .merak ediyorum.bu arada gizli idraryolu enfeksiyonu geçiriyorum agrılardan ölüyürüm kımıldayamıyorum.dr antibiyotik verdi mecbur kullanıyorum .dua edinde geçsin inş.buarada benim tüpbebekle ikiz kızlarım var 4 yaşındalar.haliyle oglan kardeş istiyorlar.hayırlısı olsun
.

sagol cnm dikkatli bakmak ve sayet gorunuyosa solemek en dogrusu illaki yanilma payi olur drlar bile yaniliyor da bizmi yanilmiycaz :)
suda gercek nub teorisi gercek yane sayet bebegim olursa drdan önce ben tahmin edicem ve diycem dra cinsiyetini inAllah
. Bana da bakar mısınız lütfen sizin yorumunuzu merak ettim . Şimdiden teşekkürler.

sagol cnm dikkatli bakmak ve sayet gorunuyosa solemek en dogrusu illaki yanilma payi olur drlar bile yaniliyor da bizmi yanilmiycaz :)
suda gercek nub teorisi gercek yane sayet bebegim olursa drdan önce ben tahmin edicem ve diycem dra cinsiyetini inAllah
iyice kafam karıştı . Fatoş arkadaşım da %90 erkek demişti. Bakalım ne çıkacak.

kızlar 11+6 daki görüntüsü bebeğimin :)) Renklisini de koydum belki o da işe yarar diye.. Tahminlerinizi bekliyorum :KK16:

Eklentiler

• $yavrucum.jpg
    $yavrucum.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 96
  • $yavrum benim.jpg
    $yavrum benim.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 75
Kizmi bebisin cnm?? Bi tahmin varmi dk.dan??? Ha bu arada ben tecrubelilerden degilim oglesine kiz dedim :KK66:

Yok doktorum henüz birşey söyleyemedi :) 1 hafta sonra olsa belki tahminim olurdu ama şuan erken dedi.. Bilemiyoruz ne olduğunu yani :)

Canim cuma gunu yazmissin belli oldumu? Bebis nasil?

belli oldu cnm allahın izniyle bir kızım olacak inşallah bebişimde kist varmış bugüne kadar cinsiyetle uğraştığım için çok kızıyorum kendime doktor her 100 gebelikten 80 ninde oluyo sonra geçiyo korkma dedi ama içim içimi yiyor rabbim benim kuzuma herkesin kuzusuna sağlık şifa versin başka bişey istemiyorum artık

X