dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ultrason resmini nasil ekleyebilirim.
Cvpladigin pencere acilinca minik minik cerceveler icinde video ve foto yeri var.gore bilirsin arkdsim...fotoyu tikla pc.den indir sonra da paylas cnm..

evet arkadaşım kese ve kemiğe göre yorum yapıyorum
Kese yuvarlak bebisim beli keseye yapisik ve kiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz )))))))
Anaa ne kadae sessiz burasi.. yeni resimler yok mu 11-12 haftalik. Burda tahmin yurutup belli olanlar nerde.. ogrenenlerde yazsa keske. Alouuu hamissslerrr hanesunuzzz
kesinlessin dk dilinden katkim olsun diye hbr vericem de guzelim randevuya daha 3 hafta vaarrrr ((((

Son düzenleme:
Ben birsey soracagim kizlar. Ben hamileligimi 12. Haftada ogrendigim icin dogal olarak folik asit vitamin vs almadim.. sizce bi zarari olurmu? Ense kalinligi vs hersey cok iyi cok sukur..dr saglikli dedi. Ama simdi bazinyerlerde bisiler okudum ve korktum..

korkulaacak hiç bişey yok canım merak etme ,bebeşin sağlıkymış maşallah .Bu aydan sonra doktorun verıceği vıtamınlerın içinde folık asıtte var.İnan her yazılan doğru değil eskiden mıllet folık asıtmı içiyomuş sanki,bayada geç öğrenmişin hamıle olduğunu :)) şok geçirdınmı?

Sagol cnm valla icim.rahatladi :)).. hemde ne sok.. adetlerim duzensiz geliyor diye ve her afesersin iliskiden sonra kan lekelenmelerim olhyor diye dr gittim yumurtaliklsrima baktirmak icinm..ultrasonu acti..tuttu..yumurtalik beklerken kocaman bebek sok oldum :)))))). Esim eve geldi sordu ee dra giittinmi diye evet dedim bakti yumutaliklarima dedim.eee ne cikti dedi ultason resmini verdim eline aha bu cikti dedim :))))))

süperrr yaaa çok güldüm :))) şaşkınlıktan ne dıcenı şaşırmıştır adam.Şükürki o lekelenmelerden hıç bişey olmamış annesi nasıl tutunmuş yavruşun sana,halbukı sız ondan habersiz vur patlasın çal oynasın :))

Aynen oyle bildigin dugun dernekti kirk gunnkirk gece:)))))))))))))))))))))))))))))))) iyi tutundu bebegimm

bir iddian olamaz zaten sende bir hesaplayıcadan bakıp söylüyorsun sonuçta bakarsın tutar yada tutmaz bende çevremdekilere baktım hesabı yaptım tutmadı çoğunlukta tutmadığını belirtim

Kizlar slm aramizda biri kemik yapisina gore cinsiyet mi soyluyo ?? :)

evet ben söylüyorum canımm tabi ben doktor değilim müneccimde değilim 6 sene fakülte 2 sene uzmanlık bitiren doktorlar bile yanılabiliyor yanılma payım var yani

Son düzenleme:
bir iddian olamaz zaten sende bir hesaplayıcadan bakıp söylüyorsun sonuçta bakarsın tutar yada tutmaz bende çevremdekilere baktım hesabı yaptım tutmadı çoğunlukta tutmadığını belirtim

Defnem nasilsin iyi gördüm seni :))). Sen ne diyosun bu folik asite? Ilk uc sy hic kullanmafim bilmiyordum hamileligimi..

Defnem nasilsin iyi gördüm seni :))). Sen ne diyosun bu folik asite? Ilk uc sy hic kullanmafim bilmiyordum hamileligimi..

allaha şükür iyiyim canım sen nasılsın oğluşumuz nasıl Folik asit olayını anlamadım ben canım hamile kalmadan önce içileni mi diyorsun onu diyorsan ben hap olarak hiç bir şey kullanmama taraftarıyım çünkü en ufak bir ilaç bile yum gününe etki ediyor..

Hehree oyidir insallaah :))) yok ilk uc ay hic birsey kullanmadim ne folik asit ne elevit gibi vitamin hamileligimi bilmiyordumya onu diyorum

Hehree oyidir insallaah :))) yok ilk uc ay hic birsey kullanmadim ne folik asit ne elevit gibi vitamin hamileligimi bilmiyordumya onu diyorum

Canım bebişte bir sıkıntı yoksa gelişimi normalse bir kaybın olmaz ama artık bence takviyeler başla. Göbüşünüde bol bol acı badem yağıyla yağla çatlama daha sünnet annesi olacaksın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…