Cvpladigin pencere acilinca minik minik cerceveler icinde video ve foto yeri var.gore bilirsin arkdsim...fotoyu tikla pc.den indir sonra da paylas cnm..Ultrason resmini nasil ekleyebilirim.
Kese yuvarlak bebisim beli keseye yapisik ve kiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzevet arkadaşım kese ve kemiğe göre yorum yapıyorum
kesinlessin dk dilinden katkim olsun diye hbr vericem de guzelim randevuya daha 3 hafta vaarrrr ((((Anaa ne kadae sessiz burasi.. yeni resimler yok mu 11-12 haftalik. Burda tahmin yurutup belli olanlar nerde.. ogrenenlerde yazsa keske. Alouuu hamissslerrr hanesunuzzz
canım 16 nisan 2014'e kadar hamile kalırsan kız, 16 nisan 2014 ile 16 nisan 2018 arasında hamile kalırsan erkek,sonra yine kız
Ben birsey soracagim kizlar. Ben hamileligimi 12. Haftada ogrendigim icin dogal olarak folik asit vitamin vs almadim.. sizce bi zarari olurmu? Ense kalinligi vs hersey cok iyi cok sukur..dr saglikli dedi. Ama simdi bazinyerlerde bisiler okudum ve korktum..
korkulaacak hiç bişey yok canım merak etme ,bebeşin sağlıkymış maşallah .Bu aydan sonra doktorun verıceği vıtamınlerın içinde folık asıtte var.İnan her yazılan doğru değil eskiden mıllet folık asıtmı içiyomuş sanki,bayada geç öğrenmişin hamıle olduğunu :)) şok geçirdınmı?
Sagol cnm valla icim.rahatladi :)).. hemde ne sok.. adetlerim duzensiz geliyor diye ve her afesersin iliskiden sonra kan lekelenmelerim olhyor diye dr gittim yumurtaliklsrima baktirmak icinm..ultrasonu acti..tuttu..yumurtalik beklerken kocaman bebek sok oldum :)))))). Esim eve geldi sordu ee dra giittinmi diye evet dedim bakti yumutaliklarima dedim.eee ne cikti dedi ultason resmini verdim eline aha bu cikti dedim :))))))
süperrr yaaa çok güldüm :))) şaşkınlıktan ne dıcenı şaşırmıştır adam.Şükürki o lekelenmelerden hıç bişey olmamış annesi nasıl tutunmuş yavruşun sana,halbukı sız ondan habersiz vur patlasın çal oynasın :))
Aynen oyle bildigin dugun dernekti kirk gunnkirk gece:)))))))))))))))))))))))))))))))) iyi tutundu bebegimm[/
Kucağımızada alsak hayırlısıyla,nasıl geçiyo hamılelığın rahatmısın?
Aynen oyle bildigin dugun dernekti kirk gunnkirk gece:)))))))))))))))))))))))))))))))) iyi tutundu bebegimm[/
Kucağımızada alsak hayırlısıyla,nasıl geçiyo hamılelığın rahatmısın?
Evet cok sukur bol bol dinleniyorum. Ev isi diye yirtinmiyorum haftada bir iki temizlik yapiyorum. Zaten pek dsgilmiyor pislenmiyor. Senin baya az kalmis masallah bebegin cinsiyeti ne ilk evladinmi?
Evet cok sukur bol bol dinleniyorum. Ev isi diye yirtinmiyorum haftada bir iki temizlik yapiyorum. Zaten pek dsgilmiyor pislenmiyor. Senin baya az kalmis masallah bebegin cinsiyeti ne ilk evladinmi?
Aynen boşver iş olsa bıle yat aşa dınlen,benımde çok rahat geçiyo maşallahım var :)) ilk bebişim oğlumuz olucak.
Aynen boşver iş olsa bıle yat aşa dınlen,benımde çok rahat geçiyo maşallahım var :)) ilk bebişim oğlumuz olucak.
Rabbimmm indallah saglikli sekilde lucagimiza almayi ve zamaninda dogumu nasip eder
pardon ama tutmuyor dediğin yöntem benim çevremde herkeste tuttu. şu ana kadar tutmayan kimseyle de karşılaşmadım. ben sadece herkesin tabiki öncelikle sağlıkla bebeğinin istediği gibi olması için bu bilgimi paylaşmak istedim, bi iddiam yok yani, ama burda da görün bakın herkeste tutacak bence, valla ne diyeyim canınız isterse...
Kizlar slm aramizda biri kemik yapisina gore cinsiyet mi soyluyo ?? :)
bir iddian olamaz zaten sende bir hesaplayıcadan bakıp söylüyorsun sonuçta bakarsın tutar yada tutmaz bende çevremdekilere baktım hesabı yaptım tutmadı çoğunlukta tutmadığını belirtim
Rabbimmm indallah saglikli sekilde lucagimiza almayi ve zamaninda dogumu nasip eder
İnşallah canım sende 1 hafta sonra fılan öğrenırsın cınsıyetı
İnşallah canım sende 1 hafta sonra fılan öğrenırsın cınsıyetı
Evez salii saat 9.10 daa :))) gecen hafta buyuk ihtimal erkek defi ama 13+3 felandi galiba
Defnem nasilsin iyi gördüm seni :))). Sen ne diyosun bu folik asite? Ilk uc sy hic kullanmafim bilmiyordum hamileligimi..
allaha şükür iyiyim canım sen nasılsın oğluşumuz nasılFolik asit olayını anlamadım ben canım hamile kalmadan önce içileni mi diyorsun onu diyorsan ben hap olarak hiç bir şey kullanmama taraftarıyım çünkü en ufak bir ilaç bile yum gününe etki ediyor..
Hehree oyidir insallaah :))) yok ilk uc ay hic birsey kullanmadim ne folik asit ne elevit gibi vitamin hamileligimi bilmiyordumya onu diyorum
Evez salii saat 9.10 daa :))) gecen hafta buyuk ihtimal erkek defi ama 13+3 felandi galiba
hadi bakalım salı günü gösterır inş. iycene :)) ben decavıt içiyorum vıtamın olarak bıde demır hapı.