Eki Görüntüle 944119 Eki Görüntüle 944121
selam kızlar bu benim miniğimin geçen haftaki fotoğrafı henüz 9+5 günlük burda çok küçük ama bi bakın bakalım tahmin yürütebilecek misiniz
seviloz
hanim merhaba rica etsem banada bakarmislnkz
benim 05/09/1988
esimin 03/06/1983
tesekkurler
Yumurtlama gunu icin ne dusumuyorsun? Yumurtlamadan once kiz yumurtlama gunu ve erzesi gun erkek? Senin teorin dogruysa yalanlanmis oluyo. Ama bilimsel aciklamasi onunda var. Ne dusumuyosun bu konuda?
Ben kadinlar kulubune yeni katildim. Ve bu konuyu yaklasik bir haftadir takip ediyorum. Ben de 3. süpriz bebegime hamileyim. Bugün doktora gittim. 12+1 günlük hamileyim. Cinsiyeti hakkinda yorumlarinizi bekliyorum. (Tabi fotoyu yukleyebilirsem)Eki Görüntüle 953598
Eki Görüntüle 950359 Eki Görüntüle 950359 bnmki ne sizce
Eki Görüntüle 952163
Merhaba,
Bebegim 12+6 gunluk burada. Doktor cinsiyeti icin erken dedi. Elimizdeki tek resim bu.
Yorumlarinizi esirgemeyin.
Sevgiler,
Vahide
Tahminde bulunabilecek kadar olmuş mu 10+3 ?Eki Görüntüle 953233 Eki Görüntüle 953232 Eki Görüntüle 953234
Eki Görüntüle 949203 bu daha net ise yorum alabilirmiyim lütfen? şimdiden teşekkürler
benim kesem yuvarlak ve bebeğim sağda görünüyor ultrasonda kızmı oluyor yani öle oluncaa inşALLAHH
Eki Görüntüle 938468 Eki Görüntüle 938469 heh sonunda yaptık... teyzelerim benim cinsiyetim ne annem çok sabırsız çok merak ediyo:)
benim bebeğin cinsiyeti hakkında da yorum lütfen..bi uzun çıkıntı var ama o bacakmı değilmi ben çözemedim ama değil sanırım neyse yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 934401 Eki Görüntüle 934388
oldu galiba:)) pc anca calıstı yükledim.. yorumları beklıorum :)
kız canım........
Teşekkür ederim canım. Bir şey gördün mü yoksa içine mi öyle mi doğdu? Merak ettim sadece ben hiç bir şey anlayadım da! :44:
canım ben senin bebeği erkeğe benzettim bir çıkıntı var
nubu gözükmüyor canım. kese yuvarlak omurunun altı dolu rahimin tam üzerine yatmış erkek bebekler daha yukarıda durur ve erkek bebeklerin omurunun altı boş olur
çıkıntı o haftalarda tüm bebeklerde var zaten.önemli olan çıkıntının açısına göre erkek mi kız mı yorumunu yapmak...benim bebişteki çıkıntı vücuduna paralel durduğu için kız görünüyor.doktorum 16+4 de %99 kız dedi zaten..eğer çıkıntı yukarı eğilimli bakıyosa erkektir..
Hımmm tamam şimdi anladım. Hayırlısı olsun inşallah öyle olur.