dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Bebegin hayirli ugurlu olsun canim. Ben nubu goremedim ama daha twcrubeli arkadaslar var onlar daha iyi anliyolar

Ama ben zaten hamileyim farkedermi :)

ben o zaman direk çocuğun cinsiyetini söyleyeyim. senin doğumgününü 13 ocak 1985 ve eşininkini de 11 kasım 1985 olarak hesapladığımızda, hamile kaldığın tarih eğer 13 ocak 2012 ile 11 kasım 2013 arasında ise erkek, 11 kasım 2013'ten sonra hamile kaldıysan kız olacaktır

Hmmm 6 kasimda hamile kalmisim.dra gore ve buyuk ihtimal erkek dedi haftays kesinkesecek.bende dogru cikti vslla

Hmmm 6 kasimda hamile kalmisim.dra gore ve buyuk ihtimal erkek dedi haftays kesinkesecek.bende dogru cikti vslla

dedim ya ben ve kardeşlerim çocuklarımızı istediğimiz gibi planladık diye; hepsi de tuttu. o yüzden erkek ya da kız çocuk isteyen varsa sadece bana msj atsın yeter, hamile kalması gereken tarihi söylerim, Allah izin verir de hamile kalırsa kesin istediği gibi olacaktır.

Peki benim d.t. 14.10.1981
Esiminki 18.02.1980
Yanilmiyorsam bu tarihlere gore benim bebis de kız oluyor. Çünki kasimda hamile kaldım.

mrb canım uzun zamandır bu sitedeyim sayfanızı yeni gördum rica etsem bana da bakar mısın eşimin ve kendimin dohum tarihini söleyeyim
17.07.1988 benim
21.01.1981 eşimin

şimdiden tesekkur ederım

mrb canım uzun zamandır bu sitedeyim sayfanızı yeni gördum rica etsem bana da bakar mısın eşimin ve kendimin dohum tarihini söleyeyim
17.07.1988 benim
21.01.1981 eşimin

şimdiden tesekkur ederım

canım hamileysen hamile kaldığın tarihi yazmalısın,eğer değilsen şöyle olur. 17 temmuz 2015'e kadar hamile kalırsan kız, 17 temmuz 2015 ile 21 ocak 2017 arasında hamile kalırsan erkek olur.

canım sen şu andan itibaren 27 ocak 2017'ye kadar hamile kalırsan erkek, 27 ocak 2017 ile 20 haziran 2019 arasında hamile kalırsan da kız olur

Yumurtlama gunu icin ne dusumuyorsun? Yumurtlamadan once kiz yumurtlama gunu ve erzesi gun erkek? Senin teorin dogruysa yalanlanmis oluyo. Ama bilimsel aciklamasi onunda var. Ne dusumuyosun bu konuda?

merhaba rica etsem banada bakarmislnkz

benim 05/09/1988
esimin 03/06/1983

tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…