Ben kadinlar kulubune yeni katildim. Ve bu konuyu yaklasik bir haftadir takip ediyorum. Ben de 3. süpriz bebegime hamileyim. Bugün doktora gittim. 12+1 günlük hamileyim. Cinsiyeti hakkinda yorumlarinizi bekliyorum. (Tabi fotoyu yukleyebilirsem)Eki Görüntüle 953598
Ama ben zaten hamileyim farkedermi :)
ben o zaman direk çocuğun cinsiyetini söyleyeyim. senin doğumgününü 13 ocak 1985 ve eşininkini de 11 kasım 1985 olarak hesapladığımızda, hamile kaldığın tarih eğer 13 ocak 2012 ile 11 kasım 2013 arasında ise erkek, 11 kasım 2013'ten sonra hamile kaldıysan kız olacaktır
Bebegin hayirli ugurlu olsun canim. Ben nubu goremedim ama daha twcrubeli arkadaslar var onlar daha iyi anliyolar
Hmmm 6 kasimda hamile kalmisim.dra gore ve buyuk ihtimal erkek dedi haftays kesinkesecek.bende dogru cikti vslla
Teşekkür ederim yine de cevap yazdığın için.
dedim ya ben ve kardeşlerim çocuklarımızı istediğimiz gibi planladık diye; hepsi de tuttu. o yüzden erkek ya da kız çocuk isteyen varsa sadece bana msj atsın yeter, hamile kalması gereken tarihi söylerim, Allah izin verir de hamile kalırsa kesin istediği gibi olacaktır.
dedim ya ben ve kardeşlerim çocuklarımızı istediğimiz gibi planladık diye; hepsi de tuttu. o yüzden erkek ya da kız çocuk isteyen varsa sadece bana msj atsın yeter, hamile kalması gereken tarihi söylerim, Allah izin verir de hamile kalırsa kesin istediği gibi olacaktır.
Peki benim d.t. 14.10.1981
Esiminki 18.02.1980
Yanilmiyorsam bu tarihlere gore benim bebis de kız oluyor. Çünki kasimda hamile kaldım.
evet canım kız olcak, ancak 2014 ekiminden sonra hamile kalırsan erkek olur
mrb canım uzun zamandır bu sitedeyim sayfanızı yeni gördum rica etsem bana da bakar mısın eşimin ve kendimin dohum tarihini söleyeyim
17.07.1988 benim
21.01.1981 eşimin
şimdiden tesekkur ederım
Kimse cevap vermeyecek mi?
bana kendinin ve eşinin doğum tarihini gün-ay-yıl olarak gönderip hamile kaldığın tarihi de yazarsan ben sana cinsiyetini kesin olarak söylerim
rica etsem banada bakarmısınız...
benım:20.06.1986
eşimin:27.01.1977 tşkler....
canım sen şu andan itibaren 27 ocak 2017'ye kadar hamile kalırsan erkek, 27 ocak 2017 ile 20 haziran 2019 arasında hamile kalırsan da kız olur
360 cisayfada resim koydumyorumyapacakbaska kimse yokmu acabaa)))
canım sen şu andan itibaren 27 ocak 2017'ye kadar hamile kalırsan erkek, 27 ocak 2017 ile 20 haziran 2019 arasında hamile kalırsan da kız olur