dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Heycan yaptim:)))) drum kontrollerimi iki haftada bir yapacak bidaki randevum subatin ikisinde

canım ben bebeğinin erkek olması için ne yapman gerektiğini biliyorum ancak bunu burada açık olarak yazamam, nasıl haberleşebiliriz bilmiyorum. aynı şekilde kız olması için de ne olması gerektiğini biliyorum. bizzat kendimin ve kardeşlerimin çocuklarında yaptık,hepsi istediğimiz gibi oldu,istersen haberleşiriz

Ne bu yumurtlama gunu hesaplamasimi yoksa gene dr. Tarih satis muhabbetimi?

Ya deme kzi istiyorum yaaaaa ilkide erkek 10 haftalik cnm

Ne bu yumurtlama gunu hesaplamasimi yoksa gene dr. Tarih satis muhabbetimi?
Evet dogum tarihlerinden hesaplaniyor ama sacmasapan çin takvimi falan degil, inanmayabilirsin ama benim ve akrabalarimin cocuklarinda tuttu, ayrica mantigi da senin ve eşinin kan yenilenmesiyle alakali, yani bilimsel mantigi da var

Evet dogum tarihlerinden hesaplaniyor ama sacmasapan çin takvimi falan degil, inanmayabilirsin ama benim ve akrabalarimin cocuklarinda tuttu, ayrica mantigi da senin ve eşinin kan yenilenmesiyle alakali, yani bilimsel mantigi da var

bunu sizmi hesapliyosunuz

merhaba. özelden 50 msj olmadığı için yazamıyorum.
banada her ikisi için yazarmısın.

Merhaba,

Bebegim 12+6 gunluk burada. Doktor cinsiyeti icin erken dedi. Elimizdeki tek resim bu.
Yorumlarinizi esirgemeyin.

Sevgiler,
Vahide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…