dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

seviloz
hanim merhaba rica etsem banada bakarmislnkz

benim 05/09/1988
esimin 03/06/1983

tesekkurler

Yumurtlama gunu icin ne dusumuyorsun? Yumurtlamadan once kiz yumurtlama gunu ve erzesi gun erkek? Senin teorin dogruysa yalanlanmis oluyo. Ama bilimsel aciklamasi onunda var. Ne dusumuyosun bu konuda?

Canım bu arkadaş rus takvimine bakıyor. Erkeğin kanı 4 yılda kadının kanı 3 yılda yenilenirmiş mantığıyla. bu yöntem kimsede tutmuyor. bebek cinsiyeti belirleme yöntemlerini deneyimlerimizi öğrenmek isterseniz super anneler 2011 deyiz

Teşekkür ederim canım. Bir şey gördün mü yoksa içine mi öyle mi doğdu? Merak ettim sadece ben hiç bir şey anlayadım da! :44:

nubu gözükmüyor canım. kese yuvarlak omurunun altı dolu rahimin tam üzerine yatmış erkek bebekler daha yukarıda durur ve erkek bebeklerin omurunun altı boş olur :KK49:

canım ben senin bebeği erkeğe benzettim bir çıkıntı var

çıkıntı o haftalarda tüm bebeklerde var zaten.önemli olan çıkıntının açısına göre erkek mi kız mı yorumunu yapmak...benim bebişteki çıkıntı vücuduna paralel durduğu için kız görünüyor.doktorum 16+4 de %99 kız dedi zaten..eğer çıkıntı yukarı eğilimli bakıyosa erkektir..

çıkıntı o haftalarda tüm bebeklerde var zaten.önemli olan çıkıntının açısına göre erkek mi kız mı yorumunu yapmak...benim bebişteki çıkıntı vücuduna paralel durduğu için kız görünüyor.doktorum 16+4 de %99 kız dedi zaten..eğer çıkıntı yukarı eğilimli bakıyosa erkektir..

ben kese ve omura göre yorum yaptım nubtada çıkıntı gördüm. Ben doktor değilim sadece deneyimlerime göre yorumluyorum.

X