- 21 Ocak 2013
- 23
- 0
Hic bisi goremiyorum bacim ben belki daha tecrubeli arkadaslar yorum yapar..
evet çok küçük minikim neyse haftaya allah izin verirse yeni fotosunu eklerim biraz daha büyümüş olur o zamanEger o nub ise kiza benzettim ben ama gercejten co kucuk:)
umarim öyledirrErkege benzettim ben
Zeynebummm orkidem yorum yapmadi dimi daha :) valla heran yazarsin diye baka baka bi hal oldum.bacim
Kizmi desem ama cok kucuk degusedebilir simdilik bi cadi diger koyan arkadas senjn bebe arkasini donmus okla gosterdigin yer dötu gorunmuyorEki Görüntüle 944119 Eki Görüntüle 944121
selam kızlar bu benim miniğimin geçen haftaki fotoğrafı henüz 9+5 günlük burda çok küçük ama bi bakın bakalım tahmin yürütebilecek misiniz
Yk bebegim ondan bi ses kadini etiktleyip durdum sence bu ne diye bikti benden galiba haha gelmedinmi kiz dr dan
Fatosss haber etmedin
Hmmm pekii sen neye gore yorum yptin kusa benziyo dimi?
Senle aramizda tam on gun var benimde 30 temmuz insallahhhh
Rabbim inşAllah kısmet etsin cümlemize. Buarada Nubu tam karşıya bakıyor canım ,birde bir arkadaştan öğrendiğime göre rahim duvarını tam doldurmuş buna görede kız
Pipiyi gorduk canim.erkrkmis yuzde 90
Pipiyi gorduk canim.erkrkmis yuzde 90
Kac haftslik daha kucuk gibi annesi ben erkk gibi diyorum ama daha buyumesi lazim tamammi kiz nubu goremedigim icin erjek gibi dedimEki Görüntüle 944853 bizede baka bilirmisiniz acaba benim bebişim
Aaaaaaa bak ben demedimmi kiz gozun aydin fatosum
Kac haftslik daha kucuk gibi annesi ben erkk gibi diyorum ama daha buyumesi lazim tamammi kiz nubu goremedigim icin erjek gibi dedim
Fatos nerdesin kiz hayirli olsun oglusun ara ara gir buraya yinede yorum ysparsin