dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Bana %90 erkek demisti ama hala icimde bir suphe var ya kiz ise diye avunuyorum:) Hicbirsey alamiyorum kesinlesmedigi icin. Sari sari giyinmeketen depressona girecek bebek bu gidisle:))))

Bir de gecen gun youtu... adli video sitesinden Ingilizce videolar izledim. 1 kasik karbonat ustune idrar dokuyorsun, kabarirsa erkek kabarmazsa kizmis. yaptim bi de yaf. ey Allahim ne hallere dustuk dedim. Yuzuk sallladim gobegimin ustunde. eskiler bizi gorse kis kis gulerler:)))

Bana %90 erkek demisti ama hala icimde bir suphe var ya kiz ise diye avunuyorum:) Hicbirsey alamiyorum kesinlesmedigi icin. Sari sari giyinmeketen depressona girecek bebek bu gidisle:))))

Bir de gecen gun youtu... adli video sitesinden Ingilizce videolar izledim. 1 kasik karbonat ustune idrar dokuyorsun, kabarirsa erkek kabarmazsa kizmis. yaptim bi de yaf. ey Allahim ne hallere dustuk dedim. Yuzuk sallladim gobegimin ustunde. eskiler bizi gorse kis kis gulerler:)))

Noldu kabardimi peki :)))))?
Bide kirmizi lahana var onunduydunmu

Noldu kabardimi peki :)))))?
Bide kirmizi lahana var onunduydunmu

kabarmadi. ertesi gun tekrar yaptim yine kabarmadi:) kesin erkek olan biri yapsa da dogru mu soylese. Lahana testini de gordum ama biraz zahmetli geldi, usendim yapmaya. senin bildigin lahana deneyi nasil?

$20140123_125533.jpg

$20140123_125533.jpg
$20140123_125533.jpg
Bu da benim fistikkkkk....yuklendimi bilmiyorum..bence kiz.....sizce??? Dr tahmin soylemedi subat sonu gidicem artik o zaman oyrenirim kesin.ama bence kiz:KK16::KK16::KK16:

Eklentiler

• $20140123_125529.jpg
    $20140123_125529.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 84
Pardonnn yanlis gormusummm evet bencede kizz

12 hafta 2gun.... yazinin altindaku foto biraz karisik nasil eklenmis anlamadim...dogru ve anlasilir olan 3tane ayni foto eklenmis olan...ve paralel popoylaaa...hadi bakalim 1ay dayanalim netlesmesi icinnnn....:KK31::KK31::KK31:

Gormedim bakayim kimin

Canm bu fotolarda gorunmuyo ama sen icini rahat tut o pipili dr gormustrde konusmustr merak etme orkidede bebde erkege brnzettik zaten sadece bi kisi rahimine gore kiz filan dedi hic yanilmadim diyo ama sende yanildi dr pipisini gormese yuzde doksan dermi hic git sen oglusuna en mavusinden bi cici al benim yerimede

X