Fatosum nasilsin senjn bebege yorum geldi bugun o kemik yapisina gore soyluyomus kiza benzetti carsamba gidiceksin dimi dr haber et merak ediyorum seni
Bu resimde tam 12 haftalığız banada bir yorum yaparmısınız.
Kızlar daha öncede yolladım ama net birşey söyleyen olmadı,bir yorum alabilirmiyim lüftenbirdaha bakabilirmiyiz..hiçmi belirti yok cinsiyeti hakkında..çok merak ediyorumm(
Yok uyelerden deil canim nuba inanmiyomus o kemik yapisindan anliyomus bence senin oglun olucak canm ya orkidemde erkk dediIyiyim canim ne olsun.. hmmm hayirilisi olsun canim carsamba evet saat onda bakalim.. kesinlikle hbr edecem hic merak etme. O yorum yapan kim uyelerden birimi
Yok uyelerden deil canim nuba inanmiyomus o kemik yapisindan anliyomus bence senin oglun olucak canm ya orkidemde erkk dedi
Zeynebim bugun tansiyondan ve kasik agrilarimdan dra gittim cok sukur hersey iyi.. bi resim daha verdi sana mail ile gondersem
Gonderdim bile geldimi:)
Hrmen bakayim heycanlandim ayZeynebim bugun tansiyondan ve kasik agrilarimdan dra gittim cok sukur hersey iyi.. bi resim daha verdi sana mail ile gondersem
Gonderdim bile geldimi:)
Erkeekkkkkkkkk bu ya
Hrmen bakayim heycanlandim ay
Erkeekkkkkkkkk bu ya
Ay bende kiza benzettim.sanki kuku o :)) kuku olsa yandan oylem.gozukur ay heycalandim :)))))))))) facede koysana kizz
Koymammi hemen koydum haber bekle bndenAy bende kiza benzettim.sanki kuku o :)) kuku olsa yandan oylem.gozukur ay heycalandim :)))))))))) facede koysana kizz
Koymammi hemen koydum haber bekle bnden
Sagol canumm heycanla guncelliyom
Senin bebis erkek bence nubu bilmem ama kesede solda duruyo ve kese yuvarlak deil benim bebiste ayni boyleydi
Sagol canumm heycanla guncelliyom
Habee var mi zeynebumm
Koymammi hemen koydum haber bekle bnden
Pek yorum yok bitane erkk diyen oldu bide o jemik yapisibdan anlayan arkadas kuz dedi dr bisi demedimu bugun carsambami gitcen ozamn der ins
Pek yorum yok bitane erkk diyen oldu bide o jemik yapisibdan anlayan arkadas kuz dedi dr bisi demedimu bugun carsambami gitcen ozamn der ins
Yok demedi.carsamba der insallah.. orkidem ordami?
Orkide yok cnm bakalim o ne dicukYok demedi.carsamba der insallah.. orkidem ordami?
Orkide yok cnm bakalim o ne dicuk
Ya sanki tesislere benziyo hani yatay duruyo karnina dogru pipi kukuyada benzetiyom sen ne diyon
ben erkek diyorum yaYa sanki tesislere benziyo hani yatay duruyo karnina dogru pipi kukuyada benzetiyom sen ne diyon
ben erkek diyorum ya
Bi yarin kaldi :))) israr edecem dra artik 13+1im belli olmasi lazim ki iyi bi dr cok heycanliyim valla
Senin kadar merak icindeyim fatosum hayirli habeeler ducaz merak etmeYa sanki tesislere benziyo hani yatay duruyo karnina dogru pipi kukuyada benzetiyom sen ne diyon
Bi yarin kaldi :))) israr edecem dra artik 13+1im belli olmasi lazim ki iyi bi dr cok heycanliyim valla