dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ciddimisin anaa ben bisi gormuyom amaa nasil anladi acaba dedimiii ay catlicam haftaya carsambaaya kaar

Kesin diyo kiz daha ne cok sevindim ya bende bugun kizima cici aldim gonlum kaldi erkk esyalarinda kiZ kardesim hamile 5haftalik insallh onun oglu olur diyorum onda yasarz

Kesin diyo kiz daha ne cok sevindim ya bende bugun kizima cici aldim gonlum kaldi erkk esyalarinda kiZ kardesim hamile 5haftalik insallh onun oglu olur diyorum onda yasarz

Kac cocugun var ilkmi? Ya bu kazayla oldu ben dogum kontrol kullaniyodum kulandiim baska hap dkntrlu etkisiz yapmis.. ve gayet normal.adet oldum araligin sonunda en son ama iki gun surdu. Goguslrden anladim cok sisti ve sut damarlari kabardi. Rabbim herseyin hayirlisini versin.. kac ayliksin sen?

Face yorum yspti orkidem canim ben 5aylik hamileyim bende kazayla hamile kaldim on aylik kizim var suan ikinci kizim yolda
Hangi ilacla hamile kaldin dogum kont hapi garanti gibi ben emziriyom cocuga gecmesin diye kullanmadim her iste bi hayir vardir ne diyelim saglikli olmasi en onmlisi sen kac haftaliksin carsamba cinsyetmi soylicek

Hangi ilacla hamile kaldin dogum kont hapi garanti gibi ben emziriyom cocuga gecmesin diye kullanmadim her iste bi hayir vardir ne diyelim saglikli olmasi en onmlisi sen kac haftaliksin carsamba cinsyetmi soylicek

yasminelle ile bidakine hap kullanmıcam.. mirene diye bisi varmış onu kullanacam 5 senelik taktırabiliyomussun.. 12+3 üm
kızımda 13 haftalıkken demişti. o zamanda 13 + olacam.. söyler inşallah ..

Yerim onu ben annsi sanki kiz ama haftasi kucuk degisme ihtimali yuksek Allah saglikla kucagina aldigin gunleride gostersin

canım 9,5 haftalıkken bebeğimin ultrason resmine bakıp kıza benziyor demiştin.dün dr kontrolumuz vardı ense kalınlığını ölçtürdük 11+5 günlük ve cinsiyetimiz %90 kız dedi dr.senin tahminini aileme söylediğimde inanmamışlardı ama evet bir kızım olacak inşallah=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…