- 10 Ekim 2013
- 251
- 3
- 34
orkidem yazmadı daha.. beklizorum sabırsızlıkla
Face koydum erkek e bnzettilr
Face koydum kiz ordada erkge bnzettiler biride kafa yapisina gore erkk dediorkidem yazmadı daha.. beklizorum sabırsızlıkla
face koydum kiz ordada erkge bnzettiler biride kafa yapisina gore erkk dediorkidem yok ama gorunce yazar kesin
orkidem erkekkkk diyo gozun aydin kiz
Ciddimisin anaa ben bisi gormuyom amaa nasil anladi acaba dedimiii ay catlicam haftaya carsambaaya kaar
Kesin diyo kiz daha ne cok sevindim ya bende bugun kizima cici aldim gonlum kaldi erkk esyalarinda kiZ kardesim hamile 5haftalik insallh onun oglu olur diyorum onda yasarz
Yanlis olmsin canim kesin dememis ama erkek demis orjidem mailde ne yazmisKesin diyo kiz daha ne cok sevindim ya bende bugun kizima cici aldim gonlum kaldi erkk esyalarinda kiZ kardesim hamile 5haftalik insallh onun oglu olur diyorum onda yasarz
Yanlis olmsin canim kesin dememis ama erkek demis orjidem mailde ne yazmis
Face yorum yspti orkidem canim ben 5aylik hamileyim bende kazayla hamile kaldim on aylik kizim var suan ikinci kizim yoldacevap vermediki daha..
Hangi ilacla hamile kaldin dogum kont hapi garanti gibi ben emziriyom cocuga gecmesin diye kullanmadim her iste bi hayir vardir ne diyelim saglikli olmasi en onmlisi sen kac haftaliksin carsamba cinsyetmi soylicekFace yorum yspti orkidem canim ben 5aylik hamileyim bende kazayla hamile kaldim on aylik kizim var suan ikinci kizim yolda
Hangi ilacla hamile kaldin dogum kont hapi garanti gibi ben emziriyom cocuga gecmesin diye kullanmadim her iste bi hayir vardir ne diyelim saglikli olmasi en onmlisi sen kac haftaliksin carsamba cinsyetmi soylicek
Face yorum yspti orkidem canim ben 5aylik hamileyim bende kazayla hamile kaldim on aylik kizim var suan ikinci kizim yolda
maşallah rabbim uzun ömürler sağlık versin
Gittiginde iyi bak bacak arasi doluysa erkktir kesin acarsa tabi bacaklarini. amin canim hepimize insallh
Tamam gozum orda olacak :))
resim nasil ekleniyor?
Yerim onu ben annsi sanki kiz ama haftasi kucuk degisme ihtimali yuksek Allah saglikla kucagina aldigin gunleride gostersin