canım 9,5 haftalıkken bebeğimin ultrason resmine bakıp kıza benziyor demiştin.dün dr kontrolumuz vardı ense kalınlığını ölçtürdük 11+5 günlük ve cinsiyetimiz %90 kız dedi dr.senin tahminini aileme söylediğimde inanmamışlardı ama evet bir kızım olacak inşallah=)
Hayirli olsun canim cok sevindim saglikla kucagina da almayi nasip etsin Allah.Fatosum senin bebisin fotolarda nub hep bacagindan gorunmuyor ama bana en son ginderdigin varya tek resim iste orada erkek gibi geldi banada ins gonlundeki olur cars bende bekliyorum haber vermeyi unutmaHayirli olsun prensesiin rabbim zamaninda dogumu nasip etsin saglikliii . Ilkmi?
Pc den oluyo sadece telden olmuyo
Kizlar bana yorum yapar misiniz cinsiyeti konusunda.
Hayirli olsun canim cok sevindim saglikla kucagina da almayi nasip etsin Allah.Fatosum senin bebisin fotolarda nub hep bacagindan gorunmuyor ama bana en son ginderdigin varya tek resim iste orada erkek gibi geldi banada ins gonlundeki olur cars bende bekliyorum haber vermeyi unutma
Hayirli olsun prensesiin rabbim zamaninda dogumu nasip etsin saglikliii . Ilkmi?
evet canım ilkimiz ilk göz ağrımız ve birazda nazlımız tüp bebek tedavisi gördük çünkü=)rabbim hayırlısı ile kucağımıza da almayı nasip eder inşallah
kizlar yorumlarinizi cok merak ediyorum ama bir turlu beceremedim resim yuklemeyi. biri bana anlatabilir mi. hata veriyor....
kizlar yorumlarinizi cok merak ediyorum ama bir turlu beceremedim resim yuklemeyi. biri bana anlatabilir mi. hata veriyor....
Fatoss anlat kiz resim nasil yukleniyo
Amiiin insallah. Kizlar nazli olurlar benim kizlarimda oyle ama dunya tatlilari babalarinin vazgecilmezleri tatli dillerilye mest ediyolar insani
Facede de yzmistm nubu gorunmuyo ama ben pipi gibi bisi goruyorum sankiEki Görüntüle 938468 Eki Görüntüle 938469 heh sonunda yaptık... teyzelerim benim cinsiyetim ne annem çok sabırsız çok merak ediyo:)
Canim yuzu bize donuk oyuzden anlasilmiyo bacak arasinda bisi var ama bu haftada kizlarinda boyle gorunur bize ense kalinliginin olculdugu yan duran pozusyonu lazim nubundan anlamak icin
Fatosum nasilsin senjn bebege yorum geldi bugun o kemik yapisina gore soyluyomus kiza benzetti carsamba gidiceksin dimi dr haber et merak ediyorum seniKonuya cevap vere tikla asagida ekkenti yaziyo oraya tikla resmi bul yukleye bas ama orda yazannlari kabul ediyo mesela .jpg olanlari sonra gondere bas. Hatada ne yaziyor?