dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Hayirli olsun prensesiin rabbim zamaninda dogumu nasip etsin saglikliii . Ilkmi?

Hayirli olsun prensesiin rabbim zamaninda dogumu nasip etsin saglikliii . Ilkmi?
Hayirli olsun canim cok sevindim saglikla kucagina da almayi nasip etsin Allah.Fatosum senin bebisin fotolarda nub hep bacagindan gorunmuyor ama bana en son ginderdigin varya tek resim iste orada erkek gibi geldi banada ins gonlundeki olur cars bende bekliyorum haber vermeyi unutma

Sana bi resim daha gonderdim :))
Ogrenir ogrenmez yazacam insallah

evet canım ilkimiz ilk göz ağrımız ve birazda nazlımız tüp bebek tedavisi gördük çünkü=)rabbim hayırlısı ile kucağımıza da almayı nasip eder inşallah

Amiiin insallah. Kizlar nazli olurlar benim kizlarimda oyle ama dunya tatlilari babalarinin vazgecilmezleri tatli dillerilye mest ediyolar insani

kizlar yorumlarinizi cok merak ediyorum ama bir turlu beceremedim resim yuklemeyi. biri bana anlatabilir mi. hata veriyor....

nub teorisine gore bebegin cinsiyeti adinda bir sayfa buldum facede. sanirim sizin dediginiz sayfa da bu. bakalim gruba kabul edeyim eklerim hemen resim. tesekkur ederim yardimlariniz icin:)

Amiiin insallah. Kizlar nazli olurlar benim kizlarimda oyle ama dunya tatlilari babalarinin vazgecilmezleri tatli dillerilye mest ediyolar insani

babamızın gönlünde biraz erkek vardı pazar günü biraz lekelemem oldu acil bir dr gittik orada dr cinsiyetine %80 erkek demişti ama kendi doktorumuzda %90 kız dedi tabi bizde kıza gönül verdik artık=)

Konuya cevap vere tikla asagida ekkenti yaziyo oraya tikla resmi bul yukleye bas ama orda yazannlari kabul ediyo mesela .jpg olanlari sonra gondere bas. Hatada ne yaziyor?
Fatosum nasilsin senjn bebege yorum geldi bugun o kemik yapisina gore soyluyomus kiza benzetti carsamba gidiceksin dimi dr haber et merak ediyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…