- 10 Ekim 2013
- 251
- 3
- 34
Olur gondereyimmi adresi sonra silebilulriz heralde burdaki msjiSana gondersemde sen koysan olurmu? :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur gondereyimmi adresi sonra silebilulriz heralde burdaki msjiSana gondersemde sen koysan olurmu? :))
Olur gondereyimmi adresi sonra silebilulriz heralde burdaki msji
Oorrkkiiddeemm@hotmail.com gondermis yeniTamam cok sevinirim
Oorrkkiiddeemm@hotmail.com gondermis yeni
Eki Görüntüle 929354 Eki Görüntüle 929355
Kızlar benim ilk hamileliğim şu an 8. Haftadayım biliyorum çok çok erken fakat bu topiği takip ediyordum sanki cinsiyeti belliymiş gibi geldi. Anlayanlar bana da yorum yapabilir mi merak ettim :)
Bizede haber et canm aldysan da haber ver kaldralim nolur nolmaz :)
Bizede haber et canm aldysan da haber ver kaldralim nolur nolmaz :)
Neded i canm haber varmiCatlicam meraktanya.. hamile oldugumu yeni ogrendim ogrendigimde 11+5dik :)))allah hepimizin yavrularini bagislasin dunya guzeli iki tane kizim var
Neded i canm haber varmi
Daha yazmadi.. sanada gonderimmi sende guzel tahmin ediyon :))
Zeynepim26@gmail.comGonder mailimi yazayimmi
Gonderdimmm heycanlandim :))))
Kiz gibi ama poposu havada oldugu icin yaniltici poz vermiste oluyo bu durumda baska varsa koy bakalmbenim bebeğin cinsiyeti hakkında da yorum lütfen..bi uzun çıkıntı var ama o bacakmı değilmi ben çözemedim ama değil sanırım neyse yorumlarınızı bekliyorum
Kiz gibi ama poposu havada oldugu icin yaniltici poz vermiste oluyo bu durumda baska varsa koy bakalm